Mijn missie is positief gestemd!

Ik doe wat ik doe omdat ik er energie van krijg, blij en gelukkig van word en ook u dat gevoel gun.

Ik creëer en lever vanuit een jarenlange ervaring een grote bijdrage aan de vergroening van de aarde bij woningen en bedrijven. Mijn ambitie is het opnemen van nog meer groen, bloemen en fraaie buitencreaties en daarmee dragen u en ik bij aan het welzijn, de gezondheid, het plezier, de ontspanning, de arbeidsproductiviteit en minder stress en het positief raken van de zintuigen voor mens en dier.

Woningen en bedrijven worden verfraaid door mijn passievol vakkundig bedrijf met oog voor u en de flora & fauna. Ik houd van het buitenleven en geniet van mooie dingen en denk bij ieder concept na over MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen), duurzaamheid en recycling.

In een tijd waarin de mens door technologie sterk wordt beïnvloed zorg ik voor meer balans en sfeervolle buitenruimtes voor u. In het leven draait het niet om spullen maar om mooie momenten samen of alleen. Ik bouw samen met u aan een plezierig nu, een mooie herinnering en gezondere toekomst.

Op het werk of onderweg mag het net zoals thuis verzorgd en aantrekkelijk zijn dit resulteert in een meer prettige werk- en leefomgeving. Ik denk graag met u mee, uw wensen staan immers in ieder concept centraal. Met een flinke dosis creativiteit van mijn zijde kom ik tot fraaie composities passend bij u als opdrachtgever.

Ik wil de kinderen van uw kinderen en daar weer de kinderen van een goede toekomst geven. Als wij samen een bijdrage kunnen leveren aan een betere planeet met meer groen, goede zuurstof en minder afval zijn wij heel gelukkig. U blij wij blij!

 

Mijn visie heeft toekomst omdat groen, geur, kleur en onbewuste positieve prikkels steeds belangrijker worden!

Ik werk vol overtuiging, passie en liefde dagelijks aan mijn visie. Ik zeg ook wel eens nee als het tussen u en mij niet klikt. Waarom zaken doen als het gevoel niet goed is?

Graag zeg ik ja en hoor ik een volmondige ja om te komen tot het mooiste resultaat en een goede relatie gebaseerd op respect en vertrouwen met de nodige dosis plezier.

Mijn succes zit hem in het feit dat ik niet denk van doe maar gewoon dan doen wij al gek genoeg, ik hou van uitpakken. Ik ga voor een groots effect met impact, dit zal mensen altijd raken in positieve zin. Omdat een mens uit zintuigen bestaat en veelal onbewust handelt weet ik hoe we deze kunnen raken. Ik ga voor het welzijn van de mens en het dier voor een stralende gezonde groene bloeiende toekomst.

De natuur kan niet liegen en de natuur geeft ons dagelijks inzichten, ik negeer dit niet maar omarm het juist. De flora & fauna gaan wij samen koesteren en weer laten groeien.

Doet u ook mee? Samen gaan we ervoor!

 

Xterieur “outdoor concepts & creations”. Tuinontwerpstudio & hoveniersbedrijf te ‘s-Hertogenbosch. Ik werk in de omgeving en daarbuiten. Voor meer informatie kunt u mij altijd geheel vrijblijvend benaderen.