Onze missie is positief gestemd!

Wij doen wat we doen omdat wij er energie van krijgen, blij en gelukkig van worden en ook u dat gevoel gunnen. Wij maken de planeet gezonder en werken met plezier.

Wij creëren en leveren vanuit jarenlange ervaring een grote bijdrage aan de vergroening van de aarde bij woningen en bedrijven. Onze ambitie is het opnemen van nog meer groen, bomen, struiken, bloemen en fraaie buitencreaties en daarmee dragen wij bij aan jouw welzijn, gezondheid,  plezier, ontspanning, hogere arbeidsproductiviteit en minder stress en het positief raken van de zintuigen voor mens en dier.

Woningen en bedrijven worden verfraaid door Xterieur als passievol vakkundig bedrijf met oog voor u en de flora & fauna. Wij houden van het buitenleven en genieten van mooie dingen en denken bij ieder concept na over MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen), duurzaamheid en recycling.

In een tijd waarin de mens door technologie sterk wordt beïnvloed zorgen wij voor meer balans en sfeervolle buitenruimtes. In het leven draait het niet om spullen vergaren maar om persoonlijke groei en ontwikkeling en vooral mooie momenten samen of alleen. Wij bouwen samen met jou aan een plezierig nu, een mooie herinnering en gezondere toekomst.

Op het werk of onderweg mag het net zoals thuis verzorgd en aantrekkelijk zijn dit resulteert in een meer prettige werk- en leefomgeving. Wij denken graag met u mee, uw wensen staan immers in ieder concept centraal. Met een flinke dosis creativiteit van onze kant komen wij tot fraaie composities passend bij jou als opdrachtgever.

Wij willen de kinderen van de kinderen en daar weer de kinderen van een goede toekomst geven. Als wij samen een bijdrage kunnen leveren aan een betere planeet met meer groen, goede zuurstof en minder afval zijn wij heel gelukkig. Jij blij wij blij!

 

Onze visie heeft toekomst!

Oog voor de planeet met het opnemen van meer groen, geur, kleur en onbewuste positieve prikkels worden steeds belangrijker.

Wij werken vol overtuiging, passie en liefde dagelijks aan onze visie. Wij zeggen ook wel eens Nee! Als het tussen jou en mij niet klikt. Waarom zaken doen als het gevoel niet goed is?

Graag zeggen wij Ja en horen wij een volmondige JAAA om te komen tot het mooiste resultaat en een goede relatie gebaseerd op respect en vertrouwen met de nodige dosis plezier.

Ons succes zit hem in het feit dat wij niet denken van doe maar gewoon dan doen wij al gek genoeg, wij houden van uitpakken en het puntje op de i. Wij gaan voor een groots effect met impact, dit zal mensen altijd raken in positieve zin. Omdat een mens uit zintuigen bestaat en veelal onbewust handelt weten wij hoe we deze kunnen raken. Wij gaan in alles voor het welzijn van de mens en het dier voor een stralende gezonde groene bloeiende toekomst.

De natuur kan niet liegen en de natuur geeft ons dagelijks inzichten, negeren heeft geen zin omarmen biedt kansen. De flora & fauna gaan wij samen nog meer koesteren en laten groeien.

Doe jij ook mee? Samen gaan we ervoor!

Roland van Boxmeer – tuinarchitect & hovenier