Wij weten wat tuinrenovatie inhoud, onze ervaring hiermee is vakkundig en professioneel zodat uw tuin bij uw woning of bedrijf fraai en naar wens gerenoveerd wordt. Dit vraagt om inzichten, creativiteit, een goed advies en plan de campagne. Wij doen het met passie en plezier voor u!

U heeft een bestaande tuin bij uw woning of uw bedrijf of wellicht een (dak)terras dat niet in zijn geheel op de schop moet maar voor een deel gerenoveerd mag worden. Dan is tuinrenovatie een mooie oplossing met vaak een goede uitkomst mits het aansluit bij de omgeving en uw wensen.

Wij werken bij tuinrenovatie hetzelfde als bij tuinaanleg en gaan graag met u in gesprek over uw wensen en bedoelingen. U krijgt van ons veel creativiteit en een vakkundige aanpak van het geheel om te komen tot het mooiste resultaat.

Mocht u een tuinontwerp wenselijk vinden dan werken wij dit graag voor u uit als basis voor de renovatie van de tuin of het dakterras. Soms kan het bij kleinschalige tuinrenovatie ook zonder tuinontwerp, uiteraard wel met een plan van aanpak zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Tuinrenovatie kan klein of groots worden ingezet het is aan u die bepaalt over hoe en wat in overleg komen we samen tot een plan.

Wij maken van uw buitenleven een nog mooier geheel, heeft u er net als wij zin in?

Bel of mail ons voor het inwinnen van informatie of het maken van een afspraak zodat u over enige tijd nog meer geniet.

Xterieur “outoor concepts & creations”, wij zijn graag uw creatieve partner voor het tuinontwerp en de realisatie van de tuinrenovatie. 

Tuinontwerpstudio & hoveniersbedrijf te ‘s-Hertogenbosch. Wij werken in de omgeving en daarbuiten. Voor meer informatie kunt u ons altijd geheel vrijblijvend benaderen.