Heeft u behoefte aan deskundig tuinadvies en uitvoering?

Ik weet wat tuinrenovatie inhoud, mijn ervaring hiermee is vakkundig en professioneel zodat uw tuin bij uw woning of bedrijf fraai en naar wens gerenoveerd wordt. Dit vraagt om inzichten, creativiteit, een goed advies en plan de campagne. Ik doe dit met passie en plezier voor u!

U heeft een bestaande tuin bij uw woning of uw bedrijf of wellicht een (dak)terras dat niet in zijn geheel op de schop moet maar voor een deel gerenoveerd mag worden. Dan is tuinrenovatie een mooie oplossing met vaak een goede uitkomst mits het aansluit bij de omgeving en uw wensen.

Ik werk bij tuinrenovatie hetzelfde als bij tuinontwerp en ga graag met u in gesprek over uw wensen en ideeën. U krijgt van mij veel creativiteit en een vakkundige aanpak van het geheel om te komen tot het mooiste resultaat.

Mocht u een tuinontwerp wenselijk vinden dan werk ik dit graag voor u uit als basis voor de renovatie van de tuin of het dakterras. Soms kan het bij kleinschalige tuinrenovatie ook zonder tuinontwerp, uiteraard wel met een plan van aanpak zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Tuinrenovatie kan klein of groots worden ingezet het is aan u die bepaalt over hoe en wat. In overleg komen we samen tot een goed plan.

Ik maak van uw buitenleven een nog mooier geheel, heeft u er net als ik zin in?

Bel of mail mij voor het inwinnen van informatie of het maken van een afspraak zodat u over enige tijd nog meer geniet.

 

Xterieur “outdoor concepts & creations”, ik ben graag uw creatieve & uitvoerende partner voor uw tuinonderhoud, tuinrenovatie of voor uw tuinontwerp.

Tuinontwerpstudio & hoveniersbedrijf te ‘s-Hertogenbosch. Ik werk in de omgeving en daarbuiten. Voor meer informatie kunt u mij altijd geheel vrijblijvend benaderen.