Heb jij zin om jouw tuin vakkundig te laten renoveren?

Tuinrenovatie kan altijd worden toegepast. Wij zorgen dat jij geen omkijken en stress hebt van tuinrenovatie!

Wij weten wat tuinrenovatie inhoud. Onze ervaring is groot. Dit vraagt om praktische inzichten, creativiteit, een goed advies, maatwerk tuinontwerp en een goede planning en communicatie met jou als opdrachtgever. Wij doen dit sinds 2005 met passie en plezier.

Heb jij een bestaande die in zijn geheel of voor een deel op de schop mag. Dan is tuinrenovatie een mooie oplossing.

Wij werken bij tuinrenovatie hetzelfde als bij tuinontwerp en tuinaanleg. Ik ga graag met jou in gesprek om de mogelijkheden door te spreken.

Mocht een tuinontwerp wenselijk/noodzakelijk zijn als basis voor de tuinrenovatie dan starten we hiermee. Bij kleinschalige tuinrenovatie kan het ook zonder tuinontwerp, uiteraard wel met een plan van aanpak zodat jij niet voor verrassingen komt te staan.

Roland van Boxmeer – tuinarchitect & hovenier

 

Wij verzorgen voor jou met passie en plezier een maatwerk tuinontwerp, zo ook verrichten wij de tuinaanleg, de tuinrenovatie en het tuinonderhoud.

Maak kennis met onze portfolio, niet alles wat wij in de afgelopen 15 jaren hebben gerealiseerd staat erop vermeld. Naast hetgeen je ziet zijn er nog heel veel meer mogelijkheden rekening houdend met jouw wensen. Voor het maken van een afspraak kun jij geheel vrijblijvend contact met mij opnemen, ik kom graag op afspraak voor een vrijblijvende kennismaking. De klik is alles bepalend voor een stralende tuin.

 

 

Hoveniersbedrijf Xterieur, wij zijn hoveniers die houden van plezier 🙂

AdviesAdvies_hover
prijsprijs_hover
ervarenervaren_hover
persoonlijkpersoonlijk_hover
puntjespuntjes_hover
afspraakafspraak_hover