Wij zorgen ervoor dat uw tuin straalt! Vakbekwaam tuinonderhoud bij uw woning en uw bedrijf, het is en blijft een vak. Kies voor vakmanschap en geniet langer van uw tuin!

Alles wat buiten is, groeit en bloeit heeft tuinonderhoud nodig, althans mits u het mooi en verzorgd wil houden. Wij verzorgen met passie het tuinonderhoud van uw buiten bij uw woning en bedrijf.

Van eenmalig tot periodiek het is wat u wenselijk vindt.

Vaste prijzen voor tuinonderhoud geven wij niet omdat iedere locatie, iedere entree, particuliere tuin, bedrijfstuin, terras of dakterras anders is. Wij verzorgen het tuinonderhoud geheel vakbekwaam en kundig en geven altijd een eerlijk advies en komen ook graag met ideeën en tips om het bestaande geheel nog beter te laten stralen.

Mocht u een prijs willen ontvangen dan komen wij graag bij u kijken. U kunt kiezen uit tuinonderhoud op basis van een uurtarief + afvoer- en overige kosten voor het groen et cetera of een vooraf overeengekomen totaal prijs zodat u weet waar u aan toe bent en achteraf geen verrassingen zijn. Meerwerk zorgt wel voor een meerprijs, echter zij wij niet flauw en tellen we niet meteen alle kosten bij alles.

Tuinonderhoud is net als naar de kapper gaan, niet iedere kapper laat u stralen!

Bel of mail ons voor het inwinnen van informatie of het maken van een afspraak zodat u over enige tijd nog meer geniet.

Door hier te klikken gaat u naar een deel van de door Xterieur gerealiseerde en onderhouden projecten.

Xterieur “outdoor concepts & creations”, tuinonderhoud is net als naar de kapper gaan, niet iedere kapper laat uw haren en gezicht stralen! In mijn geval is dat anders 😉

Tuinontwerpstudio & hoveniersbedrijf te ‘s-Hertogenbosch. Wij werken in de omgeving en daarbuiten. Voor meer informatie kunt u ons altijd geheel vrijblijvend benaderen.