Heeft u geen zin of tijd om in uw tuin te werken?

Ik zorg ervoor dat uw tuin straalt! Vakbekwaam tuinonderhoud bij uw woning en uw bedrijf, het is en blijft een vak. Kies voor vakmanschap en geniet langer van uw tuin!

Alles wat buiten is, groeit en bloeit heeft tuinonderhoud nodig, althans mits u het mooi en verzorgd wil houden. Ik verzorg met passie het tuinonderhoud van uw buiten bij uw woning en bedrijf.

Van eenmalig tot periodiek het is wat u wenselijk vindt.

Vaste prijzen voor tuinonderhoud geef ik niet omdat iedere locatie, iedere tuin anders is. Ik verzorg het tuinonderhoud geheel vakbekwaam en kundig en geef altijd een eerlijk advies en kom ook graag met ideeën en tips om het bestaande geheel nog beter te laten stralen. Dit is tuinrenovatie en verzorg ik ook graag voor u.

Mocht u een prijs willen ontvangen dan kom ik graag bij u kijken. U kunt kiezen uit tuinonderhoud op basis van een uurtarief + afvoer- en overige kosten voor het groen et cetera of een vooraf overeengekomen totaal prijs zodat u weet waar u aan toe bent en achteraf geen verrassingen zijn. Meerwerk zorgt wel voor een meerprijs, echter ben ik niet flauw en tel ik niet meteen alle kosten bij alles.

Tuinonderhoud is net als naar de kapper gaan, niet iedere kapper laat u stralen!

Bel of mail mij voor het inwinnen van informatie of voor het maken van een afspraak zodat u over enige tijd nog meer geniet.

Door hier te klikken gaat u naar een deel van de door Xterieur gerealiseerde en onderhouden projecten.

Xterieur “outdoor concepts & creations”, ik ben graag uw creatieve & uitvoerende partner voor uw tuinonderhoud, tuinrenovatie of voor uw tuinontwerp.

Tuinontwerpstudio & hoveniersbedrijf te ‘s-Hertogenbosch. Ik werk in de omgeving en daarbuiten. Voor meer informatie kunt u mij altijd geheel vrijblijvend benaderen.