Heeft u te weinig kennis van tuinonderhoud, geen zin of tijd om in uw tuin te werken?

Xterieur is graag uw partner voor tuinonderhoud. Wij verzorgen vakkundig uw tuin passend bij uw wensen en komen graag met goede creatieve ideeën om uw tuin nog mooier te maken.

Wij zorgen ervoor dat uw tuin straalt! Vakbekwaam tuinonderhoud bij uw woning en uw bedrijf, het is en blijft een vak. Kies voor vakmanschap en geniet langer van uw tuin!

Alles wat buiten is, groeit en bloeit heeft tuinonderhoud nodig, althans mits u het mooi en verzorgd wil houden. Het is net als een auto of uw woning. Wij verzorgen met passie het tuinonderhoud van uw buiten bij uw woning en bedrijf.

Van eenmalig tot periodiek het is wat u wenselijk vindt.

Wat kost tuinonderhoud?

Vaste prijzen voor tuinonderhoud kunnen wij u op voorhand niet geven omdat iedere locatie, iedere tuin anders is. Wij verzorgen het tuinonderhoud geheel vakbekwaam en vakkundig en geven altijd een eerlijk advies. De kosten bestaan uit:

 • De uren die wij werken op locatie inclusief aan en afvoertijd
 • Gebruik extra materialen als bijvoorbeeld verticuteermachine of plaatsing containers. Heggenschaar gebruik, bladblazer et cetera zit in het uurloon
 • Bemesting, potgrond en bijvoorbeeld extra zwarte grond et cetera
 • Afvoer stortkosten van uw afval (uw afval wordt gescheiden afgevoerd)

Tevens komen wij graag met ideeën en tips om het bestaande geheel nog beter te laten stralen. Dit valt dan onder tuinrenovatie van klein tot grootschalig. Met vaak kleine aanpassingen ontstaan grootse effecten!

Prijsopgave

Mocht u een prijs willen ontvangen dan komen wij graag bij u kijken. U kunt kiezen uit tuinonderhoud op basis van een uurtarief + afvoerkosten van het groen/puin et cetera of een vooraf overeengekomen totaal prijs zodat u weet waar u aan toe bent en er achteraf geen verrassingen zijn. Meerwerk (niet vooraf overeengekomen werkzaamheden en materialen) zorgt wel voor een meerprijs.

Werkwijze

 • Maken van afspraak altijd n.a.v. telefonisch overleg
 • Afspraak bij u thuis of uw bedrijf
 • Prijsopgave door ons uitgewerkt op basis van uw wensen
 • Doorspreken en akkoord op offerte
 • Planning qua datum en tijd, altijd in overleg met u
 • Uitvoering van de overeengekomen werkzaamheden
 • Betaling door u aan ons, wij houden van boter bij de vis
 • Nazorg mocht u nog vragen hebben nadat de klus klaar is

 

Tuinonderhoud is net als naar de kapper gaan, niet iedere kapper laat u stralen!

Bel of mail ons voor het inwinnen van informatie of voor het maken van een afspraak zodat u over enige tijd nog meer geniet.

Door hier te klikken gaat u naar een deel van de door Xterieur gerealiseerde en onderhouden projecten.

Xterieur “outdoor concepts & creations” Tuinontwerpstudio & hoveniersbedrijf te ‘s-Hertogenbosch. Wij zijn graag uw creatieve & uitvoerende partner voor uw tuinontwerp, tuinonderhoud, tuinrenovatie of voor uw tuinaanleg. Wij werken in de omgeving en daarbuiten. Voor meer informatie kunt u ons altijd geheel vrijblijvend benaderen.

AdviesAdvies_hover
prijsprijs_hover
ervarenervaren_hover
persoonlijkpersoonlijk_hover
puntjespuntjes_hover
afspraakafspraak_hover