U wilt toch ook genieten van een stralend balkon of dakterras?

Xterieur is graag dé partner voor uw balkon of dakterras. Wij verzorgen vakkundig uw buiten passend bij uw wensen en komen graag met goede creatieve ideeën om uw buitenleven nog aangenamer te maken.

Wij maken van uw balkon of dakterras een mooie buitenkamer zodat u nog meer geniet.

Uw balkon of dakterras mag een mooie plek zijn om te verblijven of om op uit te kijken. Het geheel ligt vaak direct aan uw woning en mag daarom aansluiten bij uw interieur, uw smaak en wensen zodat het geheel uw woon- , en leef comfort vergroot.

Het is een plek waar u lekker geniet van een kopje koffie, een glaasje wijn of lekker zit te genieten van de zon of de regen onder een afdak. Het mag een plek zijn voor het lezen van een boek, een gezellig etentje of gewoon even chillen.

Hoe leuk zou het zijn als uw balkon – dakterras een mooie plek voor u is waar u optimaal geniet?

Het lijkt ons fantastisch om de komende jaren nog meer mensen te verblijden met een oase van rust, groen en ruimte door mooie balkons en dakterrassen te creëren. Het is niet alleen prettig voor u als bewoner maar draagt ook bij aan de natuur. Denk aan de flora en fauna: vogels, vlinders en insecten die op uw planten afkomen, planten die de lucht zuiveren en uw genot zal worden vergroot en draagt bij aan het welzijn en uw gezondheid.

Andere aanpak dan bij een tuin!

Balkons vragen net als dakterrassen om een andere aanpak dan een begane grond tuin. Veel van deze ruimtes zijn niet zo groot als tuinen en toch zijn er bijzonder veel mogelijkheden om het geheel op te fleuren en aangenamer te maken.

De aansluiting van buiten met binnen is bij deze vorm van tuinieren van heel groot belang. De overgang verdient de juiste aandacht en de aanleg is een vak apart!

Door de jaren heen hebben wij een groot aantal balkons & dakterrassen ontworpen en het geheel mogen aanleggen. Wij verzorgen ook gedeeltelijke renovatie van uw dakterras, van klein tot groot het is altijd interessant om er geheel vrijblijvend samen naar te kijken en de mogelijkheden door te spreken.

De kosten ofwel de investering van uw balkon of dakterras, wat bepaalt de prijs?

 • Totaal aantal M2 van uw balkon of dakterras
 • Bereikbaarheid, is er een hoogwerker/kraan nodig of kan het via de lift
 • Hoe wordt het geheel bij nieuwbouw opgeleverd
 • Hoe is de dakconstructie opgebouwd of het balkon
 • Uw wensen bepalen altijd de prijs
 • Wat is het draagvermogen
 • Wat voor soort bestrating en overige materialen kiest u uit
 • Wordt er maatwerk opgenomen
 • De beplantingen zijn ook van invloed, hoe groter de struiken/bomen hoe hoger de investering.
 • Alle ingrediënten en werkzaamheden zijn van invloed op de prijs
 • Het afwerkingsniveau bij ons is altijd hoog dat heeft tevens invloed op de prijs omdat kwaliteit geld kost
 • Zie het geheel als investering, uw balkon of dakterras laat u immers niet iedere paar jaar aanleggen of renoveren
 • Wij denken graag met u mee om voor u de mooiste buiten te realiseren ook passend binnen uw budget mits uw budget reëel is!

Indicatieprijs

Een indicatieprijs kunnen wij op basis van een goed gesprek altijd geven. Dit is prettig voor u zodat u vooraf enigszins weet wat de investering zal zijn. Uiteraard kunnen wij dit niet op de cent nauwkeurig aangeven en daarom werken wij met een prijsrange.

Heeft u als wens om uw balkon of dakterras te verfraaien? Bel of mail ons wij helpen u graag met passievolle inspiratie en vakkundige aanleg.

Wij verzorgen het ontwerp en creëren een prachtig geheel.

Tuinieren op (hoog)niveau, een vak apart.

 

Xterieur “outdoor concepts & creations” Tuinontwerpstudio & hoveniersbedrijf te ‘s-Hertogenbosch. Wij zijn graag uw creatieve & uitvoerende partner voor uw tuinontwerp, tuinonderhoud, tuinrenovatie of voor uw tuinaanleg. Wij werken in de omgeving en daarbuiten. Voor meer informatie kunt u ons altijd geheel vrijblijvend benaderen.

AdviesAdvies_hover
prijsprijs_hover
ervarenervaren_hover
persoonlijkpersoonlijk_hover
puntjespuntjes_hover
afspraakafspraak_hover