Jij kent vast een bedrijf met een hele mooie bedrijfstuin, wat doet dat met jou?

Dat zijn vaak hele leuke bedrijven en zeker aantrekkelijk voor de omgeving!

Bedrijven die waarden hechten aan een mooie bedrijfstuin weten hoe ze met mensen kunnen omgaan en het beste uit de mens naar boven halen.

Wil jij een doordacht bedrijfstuin ontwerp met creativiteit en een samenspel van de wensen, met visie & ideeën afgestemd op jouw organisatie en de omgeving met als resultaat een stralend geheel aantrekkelijk voor mens en dier?

Een goed tuinontwerp is de basis van de realisatie.

Ik ben creatief, doortastend, praktisch en vooral gevoelig en weet daarmee de juiste toon te raken voor een mooie tuin!

Xterieur wil het Nederlandse bedrijfsleven nog groener en mooier maken, doe jij ook mee?

In Nederland staan heel veel mooie bedrijfspanden en toch ontbreekt er vaak iets aan het geheel. Ze kunnen veelal nog veel mooier worden door aandacht te besteden aan het exterieur. Als bedrijf is het belangrijk hier de juiste uitstraling aan te geven passend bij de organisatie, het bedrijfspand en de omgeving.

Aantrekkingskracht!

ik maak van jouw buiten een stralend geheel dat werkt als een magneet en straalt als een sieraad. Ervoor zorgen dat buiten een warm welkom is zodat gasten, medewerkers en passanten en zo ook jij zelf zich prettig voelt. Een eerste indruk begint niet binnen die wordt buiten al gemaakt.

Goede PR en hogere arbeidsproductiviteit

Een mooie bedrijfstuin bij jouw bedrijf heeft altijd effect en impact. Het welzijn van mensen wordt verhoogd door het opnemen van meer groen, fraaie ornamenten en bloemen. In ieder seizoen een aantrekkelijk geheel, het kan! De arbeidsproductiviteit en de aantrekkelijkheid van een bedrijf wordt door een mooie verzorgde tuin verhoogd.

Werken kan ook buiten!

Buiten kan ingezet worden als verlengstuk van het bedrijf. Er zijn zoveel mooie dagen dat buiten vergaderen een optie is, even bellen met een leverancier of relatie of lekker buiten lunchen. Buitenlucht zorgt bij ieder mens voor een verfrissende prikkel en geeft vaak inspiratie.

Roland van Boxmeer – Xterieur –  tuinarchitect 

AdviesAdvies_hover
prijsprijs_hover
ervarenervaren_hover
persoonlijkpersoonlijk_hover
puntjespuntjes_hover
afspraakafspraak_hover