Wilt u een doordacht bedrijfstuin ontwerp met creativiteit en een samenspel van uw wensen, visie, mijn ideeën afgestemd op uw organisatie en uw omgeving met als resultaat een stralend geheel aantrekkelijk voor mens en dier?

Wij zijn graag uw partner en zorgen ervoor dat uw bedrijfspand en werkomgeving nog aantrekkelijker is!

Xterieur wil het Nederlandse bedrijfsleven nog groener en mooier maken, doet u mee?

In Nederland staan heel veel mooie bedrijfspanden en toch ontbreekt er vaak iets aan het geheel. Ze kunnen veelal nog veel mooier worden door aandacht te besteden aan het exterieur. Als bedrijf is het belangrijk hier de juiste uitstraling aan te geven passend bij uw organisatie, bedrijfspand en omgeving.

Aantrekkingskracht!

Wij maken van uw buiten een stralend geheel dat werkt als een magneet en straalt als een sieraad. Wij zorgen buiten voor een warm welkom zodat u uw gasten, medewerkers en passanten en zo ook u zelf zich prettig voelt. Een eerste indruk begint niet binnen die wordt buiten al gemaakt.

Goede PR en hogere arbeidsproductiviteit

Een mooie bedrijfstuin bij uw bedrijf heeft altijd effect en impact. Het welzijn van mensen wordt verhoogd door het opnemen van meer groen, fraaie ornamenten en bloemen. In ieder seizoen een aantrekkelijk geheel, het kan! De arbeidsproductiviteit en de aantrekkelijkheid van uw bedrijf wordt door een mooie verzorgde tuin verhoogd.

Werken kan ook buiten!

Buiten kan ingezet worden als verlengstuk van het bedrijf. Er zijn zoveel mooie dagen dat buiten vergaderen een optie is, even bellen met een leverancier of relatie of lekker buiten lunchen. Buitenlucht zorgt bij ieder mens voor een verfrissende prikkel en geeft vaak inspiratie.

Een bedrijfstuin kan ook op een dakterras worden aangelegd. Hoe leuk is het als u uw gasten voor een bespreking, een lunch of een prettig samenzijn verwelkomt op een dakterras/daktuin in een prachtige setting.

Wij maken voor u het concept en realiseren de creatie. U heeft een aanspreekpunt dat zorgt voor het mooiste en beste resultaat.

Met passie en plezier teken ik “Roland van Boxmeer” voor u het mooiste bedrijfstuin ontwerp passend bij u, uw bedrijf en omgeving met een flinke dosis creativiteit en visie.

Een tuinontwerp waar goed over na is gedacht vormt altijd de basis van een goede bedrijfstuin. Het is een investering in de toekomst en dit mag een leuk traject zijn, daar gaan we voor. Het maatwerk tuinontwerp is het fundament van de uiteindelijke realisatie en dient daarom te kloppen met uw verwachtingen. Het bedrijfstuin ontwerp dient ook vooral praktisch en onderhoudsvriendelijk te zijn rekening houdend met de toekomst.

Uw ideeën, wensen en wellicht budget staan centraal in ieder tuinontwerp. Ik maak altijd een maatwerk tuinontwerp voor u omdat uw bedrijfspand, uw omgeving in combinatie met u als mens en organisatie wensen uniek zijn.

Vrijblijvende kennismaking

Alvorens we hiermee aan de slag gaan kom ik graag op afspraak bij u op de zaak om in gesprek te gaan met elkaar en te ervaren of de klik tussen ons goed is. Zonder goede klik gaan we niet verder omdat het niet werkt voor u en voor mij. Waarom niet? Omdat tuinen een en al emotie is en ik uw emotie zo goed mogelijk wil vertalen in een passend concept en creatie.

Ontwerpkosten

Voordat we met elkaar in gesprek gaan, geef ik u duidelijk een prijs voor het laten opmaken van een bedrijfstuin ontwerp met daarin opgenomen een schaaltekening, beplantingsplan, verlichtingsplan en materiaalkeuze overzicht. Het is geen schets!

De prijs voor een tuinontwerp is afhankelijk van waar u w bedrijf gevestigd is, het aantal M2 van uw bedrijfstuin of buiten en uw wensen. Mocht u daar meer informatie over willen ontvangen dan kunt u mij bellen of een mail sturen, zie contactgegevens.

Naast de totale bedrijfstuin verzorgen wij ook de bedrijfsentree of het bedrijfstuin onderhoud.

Zakendoen met een mooie tuin heeft altijd positief effect en impact.

 

Xterieur “outdoor concepts & creations” Tuinontwerpstudio & hoveniersbedrijf te ‘s-Hertogenbosch. Wij zijn graag uw creatieve & uitvoerende partner voor uw tuinontwerp, tuinonderhoud, tuinrenovatie of voor uw tuinaanleg. Wij werken in de omgeving en daarbuiten. Voor meer informatie kunt u ons altijd geheel vrijblijvend benaderen.

AdviesAdvies_hover
prijsprijs_hover
ervarenervaren_hover
persoonlijkpersoonlijk_hover
puntjespuntjes_hover
afspraakafspraak_hover