Jij kent vast een bedrijf waar je alleen al omwille van de bedrijfstuin wilt werken of graag naar toe gaat?

Dat zijn vaak hele leuke bedrijven en zeker aantrekkelijk voor de omgeving!

Bedrijven die waarde hechten aan een mooie bedrijfstuin weten hoe ze met mensen kunnen omgaan en het beste uit de mens naar boven halen.

Wil jij een doordacht bedrijfstuin ontwerp met creativiteit en een samenspel van jouw wensen, met visie & ideeën afgestemd op jouw organisatie en de omgeving met als resultaat een stralend geheel aantrekkelijk voor mens en dier?

Een goed tuinontwerp is de basis van de realisatie.

Ik ben creatief, doortastend, praktisch en vooral gevoelig en weet daarmee de juiste toon te raken voor een mooie tuin!

Xterieur wil het Nederlandse bedrijfsleven nog groener en mooier maken, doe jij ook mee?

In Nederland staan heel veel mooie bedrijfspanden en toch ontbreekt er vaak iets aan het geheel. Ze kunnen veelal nog veel mooier worden door aandacht te besteden aan het exterieur. Als bedrijf is het belangrijk hier de juiste uitstraling aan te geven passend bij de organisatie, het bedrijfspand en de omgeving.

Aantrekkingskracht!

Wij maken van uw buiten een stralend geheel dat werkt als een magneet en straalt als een sieraad. Wij zorgen buiten voor een warm welkom zodat gasten, medewerkers en passanten en zo ook u zelf zich prettig voelt. Een eerste indruk begint niet binnen die wordt buiten al gemaakt.

Goede PR en hogere arbeidsproductiviteit

Een mooie bedrijfstuin bij jouw bedrijf heeft altijd effect en impact. Het welzijn van mensen wordt verhoogd door het opnemen van meer groen, fraaie ornamenten en bloemen. In ieder seizoen een aantrekkelijk geheel, het kan! De arbeidsproductiviteit en de aantrekkelijkheid van een bedrijf wordt door een mooie verzorgde tuin verhoogd.

Werken kan ook buiten!

Buiten kan ingezet worden als verlengstuk van het bedrijf. Er zijn zoveel mooie dagen dat buiten vergaderen een optie is, even bellen met een leverancier of relatie of lekker buiten lunchen. Buitenlucht zorgt bij ieder mens voor een verfrissende prikkel en geeft vaak inspiratie.

Roland van Boxmeer – Xterieur –  tuinarchitect & hoveniers

 

Wij verzorgen voor jou met passie en plezier een maatwerk tuinontwerp, zo ook verrichten wij de tuinaanleg, de tuinrenovatie en het tuinonderhoud.

Maak kennis met onze portfolio, niet alles wat wij in de afgelopen 15 jaren hebben gerealiseerd staat erop vermeld. Naast hetgeen je ziet zijn er nog heel veel meer mogelijkheden rekening houdend met jouw wensen. Voor het maken van een afspraak kun jij geheel vrijblijvend contact met mij opnemen, ik kom graag op afspraak voor een vrijblijvende kennismaking. De klik is alles bepalend voor een stralende tuin.

 

Hoveniersbedrijf Xterieur, wij zijn hoveniers die houden van plezier 🙂

AdviesAdvies_hover
prijsprijs_hover
ervarenervaren_hover
persoonlijkpersoonlijk_hover
puntjespuntjes_hover
afspraakafspraak_hover