Wil jij genieten op jouw balkon of dakterras?

Dat kan zeker, wij maken mooie verlengde buitenkamers!

Een balkon of dakterras ligt vaak direct bij de woonomgeving en mag echt aansluiten bij het interieur.

Jouw balkon of dakterras mag een mooie plek zijn om te verblijven of om op uit te kijken. Het is een plek waar jij lekker kunt genieten.

Andere aanpak dan bij een tuin!

Balkons vragen net als dakterrassen om een andere aanpak dan een begane grond tuin. Veel van deze ruimtes zijn niet zo groot als tuinen en toch zijn er bijzonder veel mogelijkheden om het geheel op te fleuren en aangenamer te maken.

De aansluiting van buiten met binnen is bij deze vorm van tuinieren van heel groot belang. De overgang verdient de juiste aandacht en de aanleg is een vak apart!

Door de jaren heen hebben wij een groot aantal balkons & dakterrassen ontworpen en het geheel mogen aanleggen. Wij verzorgen ook gedeeltelijke renovatie van jouw dakterras, van klein tot groot het is altijd interessant om er geheel vrijblijvend samen naar te kijken en de mogelijkheden door te spreken.

 

Roland van Boxmeer – Xterieur tuinarchitect & hoveniers

 

Wij verzorgen voor jou met passie en plezier een maatwerk tuinontwerp, zo ook verrichten wij de tuinaanleg, de tuinrenovatie en het tuinonderhoud.

Maak kennis met onze portfolio, niet alles wat wij in de afgelopen 15 jaren hebben gerealiseerd staat erop vermeld. Naast hetgeen je ziet zijn er nog heel veel meer mogelijkheden rekening houdend met jouw wensen. Voor het maken van een afspraak kun jij geheel vrijblijvend contact met mij opnemen, ik kom graag op afspraak voor een vrijblijvende kennismaking. De klik is alles bepalend voor een stralende tuin.

Ik wens jou een prettige dag!

 

Hoveniersbedrijf Xterieur, wij zijn hoveniers die houden van plezier 🙂

AdviesAdvies_hover
prijsprijs_hover
ervarenervaren_hover
persoonlijkpersoonlijk_hover
puntjespuntjes_hover
afspraakafspraak_hover