Heb je zin in een nieuwe bedrijfstuin?

Bedrijfstuin renovatie biedt voor bestaande tuinen een goede oplossing.

Wat goed is laten we en wat anders mag gaan we opnieuw inrichten. Wij houden niet van zomaar alles wegdoen. Tuinrenovatie vraagt om goed inzicht!

Heb jij behoefte aan een bedrijf met zeer ruime ervaring sinds 2005 op het gebied van tuinrenovatie?

Wij weten wat tuinrenovatie inhoud. Onze ervaring is hiermee groot. Vakkundige en professionele kennis, ervaring en uitvoering zodat jouw bedrijfstuin  fraai en naar wens wordt gerenoveerd. Dit vraagt om inzichten, creativiteit, een goed advies en plan de campagne.

Jij hebt een bestaande tuin of wellicht een (dak)terras bij jouw bedrijf dat in zijn geheel of voor een deel op de schop mag. Dan is tuinrenovatie een mooie oplossing met vaak een goede uitkomst mits het aansluit bij de omgeving en jouw wensen.

Wij werken bij tuinrenovatie hetzelfde als bij bedrijfstuin ontwerp en bedrijfstuin aanleg en gaan graag met jou in gesprek.

Mocht jij een bedrijfstuin ontwerp wenselijk vinden of wij noodzakelijk dan werken wij dit graag uit als basis voor de renovatie. Regelmatig kan het bij kleinschalige tuinrenovatie ook zonder tuinontwerp, uiteraard wel met een plan van aanpak zodat jij niet voor verrassingen komt te staan.

Roland van Boxmeer – Xterieur – tuinarchitect & hoveniers

 

Wij verzorgen voor jou met passie en plezier een maatwerk tuinontwerp, zo ook verrichten wij de tuinaanleg, de tuinrenovatie en het tuinonderhoud.

Maak kennis met onze portfolio, niet alles wat wij in de afgelopen 15 jaren hebben gerealiseerd staat erop vermeld. Naast hetgeen je ziet zijn er nog heel veel meer mogelijkheden rekening houdend met jouw wensen. Voor het maken van een afspraak kun jij geheel vrijblijvend contact met ons opnemen, wij komen graag op afspraak voor een vrijblijvende kennismaking. De klik is alles bepalend voor een stralende tuin.

Wij wensen jou een prettige dag!

 

Hoveniersbedrijf Xterieur, wij zijn hoveniers die houden van plezier 🙂

AdviesAdvies_hover
prijsprijs_hover
ervarenervaren_hover
persoonlijkpersoonlijk_hover
puntjespuntjes_hover
afspraakafspraak_hover