Met passie en plezier teken ik voor u het mooiste tuinontwerp passend bij u, uw woning of bedrijf en omgeving met een flinke dosis creativiteit en visie.

Een tuinontwerp vormt altijd de basis van een goede tuin of dakterras. Het is een investering in de toekomst en dit mag een leuk traject zijn, daar gaan we voor. Het maatwerk tuinontwerp wordt de basis van de uiteindelijke realisatie en dient daarom te kloppen met uw verwachtingen.

Uw ideeën, wensen en wellicht budget staan centraal in ieder tuinontwerp. Ik maak  altijd een maatwerk tuinontwerp voor u omdat uw woning of uw bedrijfspand, uw omgeving in combinatie met u als mens en wensen uniek zijn.

Vrijblijvende kennismaking

Alvorens we hiermee aan de slag gaan kom ik graag op afspraak bij u thuis of bij uw bedrijf om in gesprek te gaan met elkaar en te ervaren of de klik tussen ons goed is. Zonder goede klik gaan we niet verder omdat het niet werkt voor u en voor mij. Waarom niet? Omdat tuinen een en al emotie is en ik uw emotie zo goed mogelijk wil vertalen in een passend concept en creatie.

Ontwerpkosten

Voordat we met elkaar in gesprek gaan, geef ik u duidelijk een prijs voor het laten opmaken van een tuinontwerp met daarin opgenomen een schaaltekening, beplantingsplan, verlichtingsplan en eventueel materiaaloverzicht. Het is geen schets!

De prijs voor een tuinontwerp is afhankelijk van waar u woont, het aantal m2 van uw buiten en uw wensen. Mocht u daar meer informatie over willen ontvangen dan kunt u mij bellen of een mail sturen, zie contactgegevens.

Zelf aan de slag!

Regelmatig maken mensen gebruik van mijn dienst Tuinontwerp om vervolgens zelf aan de slag te gaan, dat is erg leuk en sta ik zeker achter en ondersteun ik altijd. Ook nadat het tuinontwerp door u is goed gekeurd kunt u bij mij terecht voor vragen die later pas bij u aan bod komen omdat u dan zelf bezig bent met de aanleg. In de basis geef ik helder advies en goede tips om rekening mee te houden tijdens de bouw of renovatie van de woning.

Ik maak van uw buitenleven een nog mooier geheel, heeft u er net als ik zin in?

Door hier te klikken gaat u naar een deel van de door Xterieur gerealiseerde projecten.

Xterieur “outdoor concepts & creations”, ik ben graag uw creatieve & uitvoerende partner voor uw tuinonderhoud, tuinrenovatie of voor uw tuinontwerp.

Tuinontwerpstudio & hoveniersbedrijf te ‘s-Hertogenbosch. Ik werk in de omgeving en daarbuiten. Voor meer informatie kunt u mij altijd geheel vrijblijvend benaderen.