Wilt u een tuinontwerp met visie, creativiteit en een samenspel van uw wensen mijn ideeën afgestemd op u en uw omgeving met als resultaat een stralend geheel?

Zoek niet verder en maak vandaag nog een afspraak met mij, ik help u oprecht graag verder…

Een doordacht tuinontwerp is de basis van een stralende tuin of dakterras! Daar heeft u jaren later nog profijt en veel plezier van.

Uw wensen verpakt met mijn ideeën, het wordt altijd een prachtig samenspel.

Met passie en plezier teken ik “Roland van Boxmeer” voor u het mooiste tuinontwerp passend bij u, uw woning of bedrijf en omgeving met een flinke dosis creativiteit en visie.

Een tuinontwerp waar goed over na is gedacht vormt altijd de basis van een goede tuin of dakterras. Het is een investering in de toekomst en dit mag een leuk traject zijn, daar gaan we voor. Het maatwerk tuinontwerp is het fundament van de uiteindelijke realisatie en dient daarom te kloppen met uw verwachtingen. Het tuinontwerp dient ook vooral praktisch en onderhoudsvriendelijk te zijn rekening houdend met de toekomst.

Uw ideeën, wensen en wellicht budget staan centraal in ieder tuinontwerp. Ik maak altijd een maatwerk tuinontwerp voor u omdat uw woning of uw bedrijfspand, uw omgeving in combinatie met u als mens en wensen uniek zijn.

Vrijblijvende kennismaking

Alvorens we hiermee aan de slag gaan kom ik graag op afspraak bij u thuis om in gesprek te gaan met elkaar en te ervaren of de klik tussen ons goed is. Zonder goede klik gaan we niet verder omdat het niet werkt voor u en voor mij. Waarom niet? Omdat tuinen een en al emotie is en ik uw emotie zo goed mogelijk wil vertalen in een passend concept en creatie.

Ontwerpkosten

Voordat we met elkaar in gesprek gaan, geef ik u duidelijk een prijs voor het laten opmaken van een tuinontwerp met daarin opgenomen een schaaltekening, beplantingsplan, verlichtingsplan en materiaalkeuze overzicht. Het is geen schets!

De prijs voor een tuinontwerp is afhankelijk van waar u woont, het aantal M2 van uw tuin of buiten en uw wensen. Mocht u daar meer informatie over willen ontvangen dan kunt u mij bellen of een mail sturen, zie contactgegevens.

Zelf aan de slag!

Regelmatig maken mensen gebruik van mijn dienst Tuinontwerp om vervolgens zelf aan de slag te gaan, dat is erg leuk en sta ik zeker achter en ondersteun ik altijd. Ook nadat het tuinontwerp door u is goed gekeurd kunt u bij mij terecht voor vragen die later pas bij u aan bod komen omdat u dan zelf bezig bent met de aanleg. In de basis geef ik helder advies en goede tips om rekening mee te houden tijdens de bouw of renovatie van de woning.

Tuinaanleg & Tuinrenovatie

Als u geen tijd, zin of kennis heeft om uw tuin of dakterras zelf aan te leggen of renoveren dan verzorgen wij dit graag voor u! Lees verder onder de kopjes tuinaanleg en tuinrenovatie of dakterras. Wij maken van het tuinontwerp door mij “Roland van Boxmeer” ontworpen een prachtig eindresultaat.

Werkwijze

 • Maken van afspraak altijd n.a.v. telefonisch overleg dit omdat ik het prettig vind u vooraf persoonlijk te spreken
 • Afspraak bij u thuis of uw bedrijf (voor een bedrijfstuin)
 • Doornemen van uw wensen, eisen en ideeën
 • Sparren over mijn ideeën, advies en kijk op tuinen
 • Na opdracht werk ik voor u het maatwerk tuinontwerp uit
 • Presentatie door mij persoonlijk van het tuinontwerp bij u thuis
 • Tuinontwerp is inclusief: materiaalkeuze, beplantingsplan, verlichtingsplan en maatvoeringen en overige adviezen
 • Eventuele wijzigingen doorvoeren
 • Betaling door u aan ons, wij houden van boter bij de vis

Uitvoering tuinontwerp door Xterieur:

 • Prijsopgave op basis van tuinontwerp, materiaal en beplantingskeuze en de omgeving. Als het tuinrenovatie betreft zit er ook het afvoeren in van oude materialen etc.. Grondwerk zit in iedere tuin al dan niet machinaal, aanbrengen ophoogzand, afvoeren zwarte grond of juist aanbrengen. Het is vaak veel werk!
 • Afronden definitieve materiaalkeuze en de prijs in goed overleg
 • Planning qua datum en tijd, altijd in goed overleg met u
 • Informeren omgeving door u of door ons
 • Uitvoering van de overeengekomen werkzaamheden
 • Betaling door u aan ons, wij houden van boter bij de vis
 • Nazorg mocht u nog vragen hebben nadat de klus klaar is
 • Eventueel tuinonderhoud

Wij maken van uw buitenleven een nog mooier geheel, heeft u er net als wij zin in?

Door hier te klikken gaat u naar een deel van de door Xterieur gerealiseerde projecten.

Xterieur “outdoor concepts & creations” Tuinontwerpstudio & hoveniersbedrijf te ‘s-Hertogenbosch. Wij zijn graag uw creatieve & uitvoerende partner voor uw tuinontwerp, tuinonderhoud, tuinrenovatie of voor uw tuinaanleg. Wij werken in de omgeving en daarbuiten. Voor meer informatie kunt u ons altijd geheel vrijblijvend benaderen.

AdviesAdvies_hover
prijsprijs_hover
ervarenervaren_hover
persoonlijkpersoonlijk_hover
puntjespuntjes_hover
afspraakafspraak_hover