Wij tekenen voor u het mooiste tuinontwerp passend bij u, uw woning of bedrijf met een flinke dosis creativiteit en visie

Een tuinontwerp vormt altijd de basis van een goede tuin of dakterras. Het is een investering in de toekomst en mag een leuk traject zijn, daar gaan we voor. Dit wordt de basis van de uiteindelijke realisatie en dient daarom te kloppen met uw verwachtingen.

Uw ideeën, wensen en wellicht budget staan centraal in ieder tuinontwerp. Wij maken altijd een maatwerk tuinontwerp voor u omdat uw woning of uw bedrijfspand in combinatie met u als mens en wensen uniek zijn.

Vrijblijvende kennismaking

Alvorens we hiermee aan de slag gaan komen wij graag op afspraak bij u thuis of bij uw bedrijf om in gesprek te gaan met elkaar en te ervaren of de klik tussen ons goed is. Zonder goede klik werken wij niet samen omdat het niet werkt voor u en voor onszelf. Waarom niet? Omdat tuinen een en al emotie is en wij uw emotie zo goed mogelijk willen vertalen in een passend concept en creatie.

Ontwerpkosten

Voordat we met elkaar in gesprek gaan, geven wij u duidelijk een prijs voor het laten opmaken van een tuinontwerp met daarin opgenomen een schaaltekening, beplantingsplan, verlichtingsplan en eventueel materiaaloverzicht. Het is geen schets!

De ontwerpkosten vervallen op het moment wanneer u door Xterieur de “gehele tuinaanleg” laat verzorgen. Indien u kiest voor een andere partij worden de kosten qua tuinontwerp in rekening gebracht.

De prijs voor een tuinontwerp is afhankelijk van waar u woont, het aantal m2 van uw buiten en uw wensen. Mocht u daar meer informatie over willen ontvangen dan kunt u ons bellen of een mail sturen, zie contactgegevens.

Het beste voor u

Wij adviseren u een tuinontwerp van onzer hand niet door een andere professionele partij te laten aanleggen omdat dit nooit 100% zal worden vertaald zoals wij het voor u voor ogen hebben en de andere partij vaak graag eigen inbreng heeft. U kunt het uiteraard wel zelf gaan uitvoeren of zelf gaan managen, dat is anders.

Regelmatig maken mensen gebruik van onze dienst Tuinontwerp om vervolgens zelf aan de slag te gaan, dat is erg leuk en staan wij zeker achter en ondersteunen wij altijd. Ook nadat het tuinontwerp door u is goed gekeurd kunt u bij ons terecht voor vragen die later pas bij u aan bod komen omdat u dan zelf bezig bent met de aanleg. In de basis geven wij helder advies en goede tips om rekening mee te houden tijdens de bouw of renovatie van de woning.

Wij maken van uw buitenleven een nog mooier geheel, heeft u er net als wij zin in?

Door hier te klikken gaat u naar een deel van de door Xterieur gerealiseerde projecten.

Xterieur “outdoor concepts & creations”, wij zijn graag uw creatieve partner voor uw tuinontwerp en de realisatie van de tuinaanleg of tuinrenovatie.

Tuinontwerpstudio & hoveniersbedrijf te ‘s-Hertogenbosch. Wij werken in de omgeving en daarbuiten. Voor meer informatie kunt u ons altijd geheel vrijblijvend benaderen.