Ben jij onlangs ergens geweest waar de bedrijfsentree mooi en verzorgd is?

Wat deed dat met jou?

Een mooie verzorgde bedrijfsentree heeft een groots effect op een warm welkom!

De eerste indruk en een warm welkom begint buiten al, ga hier als bedrijf bewust(er) mee om. Ieder bedrijf  heeft een entree, er liggen dus overal mooie kansen zo ook wellicht bij jouw bedrijf.

Wil jij een stralende eerste en blijvende indruk maken?

Je kunt immers maar één keer een eerste indruk maken. Wij weten hoe we dat kunnen doen.

Iedere bedrijfsentree kan stralen, wij zeggen bewust kan want ze stralen te vaak niet en dat heeft een onbewust negatief effect. Verleid bezoekers, passanten en zeker medewerkers als welkome gasten en je zult versteld staan over de impact. Het is in deze tijd geen overbodige luxe en biedt heel veel kansen. Een verzorgde entree met mooi groen, fraaie bloemen of bijvoorbeeld mooie potten zegt veel over een bedrijf.

Onderneem bewust!

Als mensen met een warm welkom worden ontvangen ervaren ze dat onbewust als prettig, de positieve zin om te gaan werken, te kopen of te verblijven is buiten al gecreëerd. Het valt mensen op wanneer een entree verzorgd en schoon is. Het zijn niet alleen de schone ramen, de schone deurmat, de buitenverlichting het is veel meer. Een entree mag smoelen, zeg gerust stralen.

Wij zijn graag jouw groene partner

Xterieur houdt ook van zorgen, zodat u kunt genieten. Wij zorgen dat de entree of bedrijfstuin er altijd verzorgd en stralend uitziet.

 

Roland van Boxmeer – Xterieur –  tuinarchitect & hoveniers

 

Wij verzorgen voor jou met passie en plezier een maatwerk tuinontwerp, zo ook verrichten wij de tuinaanleg, de tuinrenovatie en het tuinonderhoud.

Maak kennis met onze portfolio, niet alles wat wij in de afgelopen 15 jaren hebben gerealiseerd staat erop vermeld. Naast hetgeen je ziet zijn er nog heel veel meer mogelijkheden rekening houdend met jouw wensen. Voor het maken van een afspraak kun jij geheel vrijblijvend contact met mij opnemen, ik kom graag op afspraak voor een vrijblijvende kennismaking. De klik is alles bepalend voor een stralende tuin.

Hoveniersbedrijf Xterieur, wij zijn hoveniers die houden van plezier 🙂

AdviesAdvies_hover
prijsprijs_hover
ervarenervaren_hover
persoonlijkpersoonlijk_hover
puntjespuntjes_hover
afspraakafspraak_hover