Bent u onlangs ergens geweest waar de bedrijfsentree er onverzorgd uit zag?

Wat deed dat met u?

Een mooie verzorgde bedrijfsentree heeft een groots effect op een warm welkom! Zo ook als u geen tuin heeft en toch groen en bloemen opneemt. Dit draagt bij aan uw welzijn en die van de ontvanger en heeft positieve invloed op de gezondheid van de flora & fauna.

De eerste indruk en een warm welkom begint buiten al, ga hier als bedrijf bewust(er) mee om. Ieder bedrijf  heeft een entree, er liggen dus overal mooie kansen zo ook wellicht bij uw bedrijf.

Wilt u een stralende eerste en blijvende indruk maken?

U kunt immers maar één keer een eerste indruk maken. Wij van Xterieur weten hoe wij middels mooie buitencreaties bij uw pand een grote positieve bijdragen kunnen leveren voor het maken van een goede eerste indruk. Wij verzorgen dit graag voor u en uw bedrijf. Vanuit passie en bevlogenheid komen we tot de meest fraaie creaties met impact.

Wilt u een stralende verzorgde bedrijfsentree?

Iedere bedrijfsentree kan stralen, wij zeggen bewust kan want ze stralen te vaak niet en dat heeft een onbewust negatief effect. Verleid uw bezoekers, uw passanten en zeker uw medewerkers als welkome gasten en zult versteld staan over de impact. Het is in deze tijd geen overbodige luxe en biedt heel veel kansen. Een verzorgde entree met mooi groen, fraaie bloemen of bijvoorbeeld mooie potten zegt veel over uw bedrijf.

Onderneem bewust!

Als mensen met een warm welkom worden ontvangen ervaren ze dat onbewust als prettig, de positieve zin om te gaan werken, te kopen of te verblijven is buiten al gecreëerd. Het valt mensen op wanneer een entree verzorgd en schoon is. Het zijn niet alleen de schone ramen, de schone deurmat, de buitenverlichting het is veel meer. Een entree mag smoelen, zeg gerust stralen.

Wij zijn graag uw groene partner

Xterieur houdt ook van zorgen, zodat u kunt genieten. Wij zorgen dat uw entree of bedrijfstuin er altijd verzorgd en stralend uitziet. Het welzijn van uw gasten, uw medewerkers en uzelf zal bijzonder verhoogd worden en resulteren in meer rendement.

Heeft u zin in een kennismaking om te bekijken wat Xterieur voor uw bedrijf kan betekenen, neem direct contact op.

 

Xterieur “outdoor concepts & creations” Tuinontwerpstudio & hoveniersbedrijf te ‘s-Hertogenbosch. Wij zijn graag uw creatieve & uitvoerende partner voor uw tuinontwerp, tuinonderhoud, tuinrenovatie of voor uw tuinaanleg. Wij werken in de omgeving en daarbuiten. Voor meer informatie kunt u ons altijd geheel vrijblijvend benaderen.

AdviesAdvies_hover
prijsprijs_hover
ervarenervaren_hover
persoonlijkpersoonlijk_hover
puntjespuntjes_hover
afspraakafspraak_hover