Wil jij een tuinontwerp met visie, een samenspel van jouw wensen en ideeën en mijn creativiteit en praktische kijk afgestemd op jou en jouw omgeving met als resultaat een stralend geheel?

Ik help jou graag verder…het wordt jouw tuin!

Een doordacht “maatwerk” tuinontwerp is de basis van een stralende tuin of dakterras! Daar heb je jaren later nog profijt en veel plezier van.

Het is een investering in de toekomst en dit mag een leuk traject zijn, daar gaan we voor. Jouw eigen ideeën, wensen en budget staan centraal in ieder tuinontwerp. Ik maak altijd een maatwerk tuinontwerp omdat iedere woning/bedrijfspand en jij als mens uniek is.

Vrijblijvende kennismaking

Alvorens we hiermee aan de slag gaan kom ik graag op afspraak naar jou om in gesprek te gaan met elkaar en te ervaren of de klik tussen ons goed is.

Ontwerpkosten

Voordat we verder gaan geef ik een prijs door voor het laten opmaken van een tuinontwerp met daarin opgenomen een schaaltekening, beplantingsplan, verlichtingsplan en materiaalkeuze overzicht.

De prijs voor een tuinontwerp is afhankelijk van waar jij woont, het aantal M2 van de tuin en jouw wensen. Voor meer informatie kun je mij bellen of een mail sturen, zie contactgegevens.

Zelf aan de slag met een tuinontwerp van mijn hand!

Regelmatig maken mensen gebruik van mijn dienst “tuinontwerp” om vervolgens zelf aan de slag te gaan. Ook nadat het tuinontwerp door jou is goed gekeurd kun je bij mij terecht voor vragen die later pas bij jou aan bod komen.

Uiteraard verzorgen wij de tuinaanleg van het tuinontwerp.

 

Werkwijze bij tuinontwerp:

  • Kennismaking bij jouw thuis of bij jouw bedrijf ( bedrijfstuin)
  • Doornemen van de wensen, eisen en ideeën en mijn creativiteit en advies
  • Ontwerpen en presentatie door mij persoonlijk van het tuinontwerp bij jou thuis
  • Eventuele wijzigingen doorvoeren
  • Definitief tuinontwerp is klaar en je kunt zelf aan de slag of wij voeren het voor je uit

Uitvoering tuinontwerp door Xterieur:

  • Prijsopgave op basis van tuinontwerp, materiaal, beplantingsplan en verlichting
  • Afronden definitieve materiaalkeuze en sluiten van een mooie deal
  • Planning qua datum en tijd, altijd in goed overleg
  • Tuinaanleg/tuinrenovatie start in overleg, jij geniet van een nieuwe tuin, heerlijk toch?

Ik wens jou een prettige dag!

Roland van Boxmeer – tuinarchitect & hovenier

 

Wij verzorgen voor jou met passie en plezier een maatwerk tuinontwerp, zo ook verrichten wij de tuinaanleg, de tuinrenovatie en het tuinonderhoud.

Maak kennis met onze portfolio, niet alles wat wij in de afgelopen 15 jaren hebben gerealiseerd staat erop vermeld. Naast hetgeen je ziet zijn er nog heel veel meer mogelijkheden rekening houdend met jouw wensen. Voor het maken van een afspraak kun jij geheel vrijblijvend contact met ons opnemen, wij komen graag op afspraak voor een vrijblijvende kennismaking. De klik is alles bepalend voor een stralende tuin.

Hoveniersbedrijf Xterieur, wij zijn hoveniers die houden van plezier 🙂

AdviesAdvies_hover
prijsprijs_hover
ervarenervaren_hover
persoonlijkpersoonlijk_hover
puntjespuntjes_hover
afspraakafspraak_hover