Wil jij een tuinontwerp met visie, een samenspel van jouw wensen en ideeën en mijn creativiteit en praktische kijk afgestemd op jou en jouw omgeving met als resultaat een stralend geheel?

Ik help jou graag verder…het wordt jouw tuin!

Een doordacht “maatwerk” tuinontwerp is de basis van een stralende tuin. Daar heb je jaren later nog profijt en veel plezier van.

Het is een investering in de toekomst en dit mag een leuk traject zijn, daar gaan we voor. Jouw eigen ideeën, wensen en budget staan centraal in ieder tuinontwerp. Ik maak altijd een maatwerk tuinontwerp omdat iedere woning en jij als mens uniek is.

Vrijblijvende kennismaking

Alvorens we hiermee aan de slag gaan kom ik graag op afspraak naar jou om in gesprek te gaan met elkaar en te ervaren of de klik tussen ons goed is.

Ontwerpkosten

Voordat we verder gaan geef ik een prijs door voor het laten opmaken van een tuinontwerp met daarin opgenomen een schaaltekening, beplantingsplan, verlichtingsplan en materiaalkeuze overzicht.

De prijs voor een tuinontwerp is afhankelijk van waar jij woont, het aantal M2 van de tuin en jouw wensen. Voor meer informatie kun je mij bellen of een mail sturen, zie contactgegevens.

Zelf aan de slag met een tuinontwerp van mijn hand!

Regelmatig maken mensen gebruik van mijn dienst “tuinontwerp” om vervolgens zelf aan de slag te gaan. Ook nadat het tuinontwerp door jou is goed gekeurd kun je bij mij terecht voor vragen die later pas bij jou aan bod komen.

Tevens is het mogelijk de tuin door een hovenier te laten aanleggen. De tekening is overzichtelijk en geeft een duidelijke basis voor de aanleg van het geheel.

 

Werkwijze bij tuinontwerp:

  • Kennismaking bij jouw thuis of bij jouw bedrijf.
  • Doornemen van de wensen, eisen en ideeën en mijn creativiteit en advies
  • Ontwerpen en presentatie door mij persoonlijk van het tuinontwerp bij jou thuis
  • Eventuele wijzigingen doorvoeren
  • Definitief tuinontwerp is klaar en je kunt zelf aan de slag of iemand anders.
AdviesAdvies_hover
prijsprijs_hover
ervarenervaren_hover
persoonlijkpersoonlijk_hover
puntjespuntjes_hover
afspraakafspraak_hover