Ken jij een bedrijf met een mooie bedrijfstuin?

Wat doet dat met jou?

Mooie bedrijfstuin is geen luxe meer!

Een stralende bedrijfstuin geeft glans aan een bedrijfspand, zorgt voor aantrekkelijkheid, een warm welkom en een fijn gevoel.

Iedereen zal het opvallen en medewerkers zullen het net als passanten en gasten als prettig ervaren.

Heb je zin in een mooie tuin bij jouw bedrijf?

Laten we samen in gesprek gaan over de vele mogelijkheden.

Hoe werken wij qua tuinaanleg?

Allereerst een goed gesprek om te komen tot een plan. Nadat jij het tuinontwerp en de prijsopgave hebt goedgekeurd gaan we het geheel plannen en aan de slag met de realisatie van het geheel. De aanleg van bedrijfstuinen kan het hele jaar door mist het niet vriest of niet te nat is.

Bij nieuwbouw of verbouw van een bedrijfspand is het van groot belang vroeg samen aan tafel te gaan. Dit voor het laten opnemen van bepaalde voorzieningen in de bouw, dat scheelt vaak later duurdere uitgaven. Buiten dat is het heel fijn als je verhuisd met jouw bedrijf en de tuin al klaar is.

 

Roland van Boxmeer – Xterieur – tuinarchitect & hoveniers

 

Wij verzorgen voor jou met passie en plezier een maatwerk tuinontwerp, zo ook verrichten wij de tuinaanleg, de tuinrenovatie en het tuinonderhoud.

Maak kennis met onze portfolio, niet alles wat wij in de afgelopen 15 jaren hebben gerealiseerd staat erop vermeld. Naast hetgeen je ziet zijn er nog heel veel meer mogelijkheden rekening houdend met jouw wensen. Voor het maken van een afspraak kun jij geheel vrijblijvend contact met mij opnemen, ik kom graag op afspraak voor een vrijblijvende kennismaking. De klik is alles bepalend voor een stralende tuin.

Hoveniersbedrijf Xterieur, wij zijn hoveniers die houden van plezier 🙂

AdviesAdvies_hover
prijsprijs_hover
ervarenervaren_hover
persoonlijkpersoonlijk_hover
puntjespuntjes_hover
afspraakafspraak_hover