Heeft u behoefte aan een vakkundige partij die zijn vak meer dan verstaat, met u meedenkt en eerlijk advies geeft om te komen tot het mooiste resultaat?

Wij helpen u graag met de aanleg van uw bedrijfstuin!

Tuinaanleg is één vak mits u lang wilt genieten van uw bedrijfstuin! Wij zijn ruim ervaren sinds 2005 en leggen uw bedrijfstuin mits mogelijk in één aaneengesloten periode aan zodat u snel kunt genieten van een nieuwe tuin. Wij hebben oog voor detail en zetten het puntje op de i.

Het vertalen van papier qua tuinontwerp tot werkelijkheid vraagt om vakkundigheid en een concrete planning. De aanleg van uw bedrijfsentree, bedrijfstuin of dakterras is bijna altijd een spannend moment. Wij weten uit ervaring dat een goede planning daarbij van groot belang is. U krijgt daarom van ons vooraf heldere informatie zodat u weet wat wanneer en hoe zal plaatsvinden. Wij vinden het belangrijk dat de aanleg van het geheel een fijn moment is en blijft en u zich geen zorgen maakt.

Hoe werken wij qua tuinaanleg?

Nadat u het tuinontwerp en de prijsopgave heeft goedgekeurd gaan we het geheel plannen en aan de slag met de realisatie van het geheel. De eerste dag of dagen zijn vaak druk i.v.m. grondwerk en de aan- en afvoer van materialen. Wij gaan hier kundig en bovenal professioneel mee om. Indien er vergunningen aangevraagd moeten worden verzorgen wij dit voor u, dit mag u ook zelf doen. Medewerkers en buren kunt u zelf informeren of wij kunnen dit ook voor u uit handen nemen, dit altijd in overleg met u.

De aanleg van uw bedrijfstuin kan tegenwoordig het hele jaar door mist het niet vriest of niet te nat is.

Bij nieuwbouw of verbouw van uw bedrijfspand is het van groot belang vroeg samen aan tafel te gaan. Dit voor het laten opnemen van bepaalde voorzieningen in de bouw, dat scheelt u vaak later duurdere uitgaven. Buiten dat is het heel fijn voor u als u verhuisd met uw bedrijf en de tuin al klaar is.

De kosten ofwel de investering van bedrijfstuin aanleg, wat bepaalt de prijs?

 • Totaal aantal M2 van uw kavel
 • Bereikbaarheid, is er een achterom of goede doorgang
 • Hoe wordt de grond opgeleverd door de aannemer of projectontwikkelaar
 • Opbouw goede onderlagen onder oprit of terras. Achteraf niet zichtbaar wel heel belangrijk!
 • Moet de tuin gedraineerd worden of een beregeningsinstallatie erin
 • Uw wensen bepalen altijd de prijs
 • Wat voor soort bestrating en overige materialen kiest u uit
 • Wordt er maatwerk opgenomen in uw bedrijfstuin
 • De beplantingen zijn ook van invloed, hoe groter de struiken/bomen hoe hoger de investering. Tevens het aantal planten per M2 zijn van invloed
 • Alle ingrediënten en werkzaamheden zijn van invloed op de prijs
 • Het afwerkingsniveau bij ons is altijd hoog dat heeft tevens invloed op de prijs omdat kwaliteit geld kost
 • Zie het geheel als investering, uw tuin laat u immers niet iedere paar jaar aanleggen of renoveren
 • Wij denken graag met u mee om voor u de mooiste bedrijfstuin te realiseren ook passend binnen uw budget mits uw budget reëel is!

Indicatieprijs

Een indicatieprijs kunnen wij op basis van een goed gesprek altijd geven. Dit is prettig voor u zodat u vooraf enigszins weet wat de investering zal zijn. Uiteraard kunnen wij dit niet op de cent nauwkeurig aangeven en daarom werken wij met een prijsrange.

Nadat u het tuinontwerp (indien dit opgemaakt is bij kleinschalige renovatie is dit geen must) en de prijsopgave heeft goedgekeurd gaan we aan de slag met de realisatie van het geheel. De eerste dag of dagen zijn vaak druk i.v.m. aan- en afvoer van materialen. Wij gaan hier kundig mee om. Indien er vergunningen aangevraagd moeten worden verzorgen wij dit voor u, dit mag u ook zelf doen. Medewerkers en buren kunt u zelf informeren of wij kunnen dit ook voor u uit handen nemen, dit altijd in overleg met u.

Bel of mail ons voor het inwinnen van informatie of het maken van een afspraak zodat u over enige tijd nog meer geniet.

Xterieur “outdoor concepts & creations” Tuinontwerpstudio & hoveniersbedrijf te ‘s-Hertogenbosch. Wij zijn graag uw creatieve & uitvoerende partner voor uw tuinontwerp, tuinonderhoud, tuinrenovatie of voor uw tuinaanleg. Wij werken in de omgeving en daarbuiten. Voor meer informatie kunt u ons altijd geheel vrijblijvend benaderen.

AdviesAdvies_hover
prijsprijs_hover
ervarenervaren_hover
persoonlijkpersoonlijk_hover
puntjespuntjes_hover
afspraakafspraak_hover