Ken jij een bedrijf waar de bedrijfstuin altijd verzorgd is en straalt?

Dat is toch heerlijk qua werkomgeving, ontvangst met een warm welkom en fantastisch qua pr en gratis reclame!

Een verzorgde bedrijfstuin zegt veel over het bedrijf.

Onderschat een goed onderhouden stralende bedrijfstuin niet! Ik help jou graag met een aantrekkelijk geheel dat werkt als een succesvolle magneet.

Wij verzorgen bedrijfstuin onderhoud voor een altijd stralende bedrijfstuin!

Xterieur bedenkt en realiseert niet alleen de fraaie concepten voor bedrijfstuinen. We verzorgen het geheel ook qua onderhoud zodat jij altijd kunt genieten van een sfeervol buiten.

Wat kost bedrijfstuin onderhoud?

Vaste prijzen voor tuinonderhoud kunnen wij u op voorhand niet geven omdat iedere locatie, iedere bedrijfstuin anders is.

Tevens kom ik altijd met ideeën en tips om het bestaande geheel nog mooier te maken. Dit valt dan onder bedrijfstuin renovatie van klein tot grootschalig. Met vaak kleine aanpassingen ontstaan grootse effecten!

Voor meer informatie kun je mij bellen of mailen.

Roland van Boxmeer – Xterieur – tuinarchitect & hoveniers

 

Wij verzorgen voor jou met passie en plezier een maatwerk tuinontwerp, zo ook verrichten wij de tuinaanleg, de tuinrenovatie en het tuinonderhoud.

Maak kennis met onze portfolio, niet alles wat wij in de afgelopen 15 jaren hebben gerealiseerd staat erop vermeld. Naast hetgeen je ziet zijn er nog heel veel meer mogelijkheden rekening houdend met jouw wensen. Voor het maken van een afspraak kun jij geheel vrijblijvend contact met mij opnemen, ik kom graag op afspraak voor een vrijblijvende kennismaking. De klik is alles bepalend voor een stralende tuin.

 

Hoveniersbedrijf Xterieur, wij zijn hoveniers die houden van plezier 🙂

 

AdviesAdvies_hover
prijsprijs_hover
ervarenervaren_hover
persoonlijkpersoonlijk_hover
puntjespuntjes_hover
afspraakafspraak_hover