Hier ben ik trots op. Lees hieronder en op google en facebook de reviews:

Klik op de icons van google en facebook.

Familie van Helden – Veldhoven

Van saaie tuin naar vakantie in eigen tuin.

Wij wisten heel goed wat we mooi vonden maar kregen het zelf niet uitgewerkt tot een geheel. Roland maakt een ontwerp, neemt de plantkeuzes via een fotomap met je door, nodigt je uit om samen de bestrating uit te zoeken en werkt netjes en snel. Binnen exact 1 week van een redelijk saaie jaren ’70 tuin, naar een permanent vakantiegevoel in eigen tuin! Iedere dag blij met het uitzicht!
Wij bevelen Xterieur zeker aan!

Familie Verleg – Venhorst

Van de stad naar een dorp.

Ongeveer een jaar geleden hadden wij de stad verruild voor het boerse Venhorst. Ons huis nu, heeft een fijne achtertuin, waar we van konden genieten in de zomer maar helaas nog niet optimaal en was het wel toe aan een goede renovatie.
Via Xterieurs’s Facebook pagina waren wij enthousiast geworden over de verschillende resultaten bij verschillende soorten tuinen. Uiteindelijk resulteerde dit in 3 gezellige en goede gesprekken over de tuin en kwamen onze ideeën en de expertises van Xterieur samen!
Dit heeft zich geuit in een top renovatie en een tuin waar we nu wel maximaal van kunnen gaan genieten!
Xterieur heeft een grote passie voor het vak en is ook terug te zien in de tuin en in de gesprekken met de klant.
Wij raden dan ook Xterieur aan voor ieder zijn tuin!

Familie Coppens van Zoggel – Veghel

Metamorfose door het creëren van extra terrasruimte bij de vijver en mooi beplanten van de tuin. De tuin heeft nu veel meer balans en daardoor rust. 

Onze achtertuin is 14 jr geleden opnieuw aangelegd. In de loop der jaren zijn de diagonale lijnen verdwenen. We vroegen Xterieur hoe de strakke lijnen weer terug zouden kunnen komen. Dhr. R. van Boxmeer had hier goede ideeën over en begreep precies wat we bedoelden.

Met het voorstel om een nieuw terras aan te leggen, meer bloeiende begroeiing, 5 Zuilbeuken aanplanten en het weghalen van een oude hulstboom en wat losstaande planten zijn de strakke lijnen weer helemaal terug!
Xterieur startte goed voorbereid met 3 medewerkers en binnen een paar dagen was het plan gerealiseerd!

De persoonlijke benadering, de goede adviezen, keuzes van aanplanting en bestrating sloten perfect aan op wat wij wilden.

Wij zijn superblij met onze ‘nieuwe’ tuin!

Dankjewel Xterieur! We raden iedereen aan om met jullie ‘de tuin in te gaan’. Echt top!

Ruud & Daniëlle van Meersbergen Bons – Veldhoven

Totale renovatie achtertuin zodat er een onderhoudsvriendelijk geheel is ontstaan.

Xterieur is een bedrijf dat beschikt over een vakman!! Hij weet waar hij over praat en denkt voluit mee met de klant. Vanaf het moment dat wij contact zochten hadden we er gelijk een goed gevoel bij. Van het moment van opname tot uitvoering goed contact onderhouden. In aanloop en tijdens de uitvoering veelvuldig contact over het plan van aanpak en de mogelijkheden/verwachtingen. Onze tuin is geworden zoals wij hem zouden willen hebben! Kort samengevat: Een vakman die weet waar hij over praat, klantgericht en een hardwerkende ondernemer!!
Absoluut een aanrader!!

Familie Thomassen – Eindhoven

Van gedateerde tuin naar sfeervolle stadstuin!

Roland van Boxmeer kwam onze tuin bekijken en na een praatje had hij al in de gaten wat het beste bij ons zou passen. We lieten hem wat foto’s zien van voorbeelden die we verzameld hadden. Daarna was het voor hem duidelijk.

Hij ging ermee aan de slag en kwam na een week al met een voorstel. Met deze eerste opzet konden we verder werken. Hier en daar wat bijschaven en onze tuin was ontworpen. We kregen ‘opdracht’ e.e.a. alvast uit de tuin te halen, zodat de inrichting sneller zou gaan.

Binnen een maand kwam hij met 3 extra mannen onze tuin klaarmaken voor de nieuwe opzet. Materieel werd aangevoerd en de handen werden stevig uit de mouwen gestoken. Binnen een werkweek was onze tuin klaar. En we genieten er elke dag volop van.

Een rustgevende stadstuin die helemaal naar onze zin is. Bovendien levert Roland er ook een overzicht bij hoe je de planten moet behandelen en er zelf voor kunt zorgen dat de tuin optimaal blijft.

Ook de nazorg is prima geregeld bij Roland. Na twee maanden hadden we twee tegels stuk, binnen een week heeft hij het opgelost. Hij is na drie maanden nog eens komen kijken en stelde: “Als je vragen hebt, mag je altijd contact met me opnemen.” Af en toe hebben we WhatsApp contact over planten waarvan we niet goed weten hoe hiermee om te gaan. Roland reageert altijd direct met goed advies.

Prima service en prettige sfeer en samenwerking.

Helemaal blij mee! We raden Xterieur erg aan.

Familie van der Horst Janssen – Veghel

Sfeervolle tuin bij nieuwbouwwoning in het prachtige Kloosterkwartier te Veghel.

Xterieur bied je een creatief plan , zeer nette uitvoering en bovenal ook een onderhoudsplan waar je mee uit de voeten kunt. Een mooie tuin maken is 1, een mooie tuin houden 2. Roland dank je wel!

Familie Van Dijck – Eersel

Modern tuinontwerp met een strak lijnenspel en toch heel sfeervol! 

We genieten elke dag van het verrassende ontwerp dat Roland van Boxmeer van Xterieur voor onze tuin maakte. Met name de positie van het terras was voor ons verrassend en blijkt een schot in de roos te zijn. De grote wit gestucadoorde bloembakken zijn een echte eyecatcher en het strakke lijnenspel geeft een mooi contrast met de diverse plantvlakken.

Tijdens de uitgebreide intake heeft Roland goed geluisterd naar onze wensen en vroeg hij ook door naar onderdelen waar we zelf niet aan gedacht hadden. Het ontwerp dat hij daaropvolgend presenteerde was meteen goed. Dit hadden we zelf nooit zo kunnen bedenken!

Als je een tuinachitect zoekt die meedenkt, de wensen goed vertaald en vooral eigen inbreng durft te geven, bel Roland van Boxmeer.

Familie Geuzendam–Rodenburg – Boxtel

Moderne woning met sfeervolle gerenoveerde tuin

Na een prettig en open oriënterend gesprek is Roland vol enthousiasme aan het begin van dit jaar begonnen met de renovatie van onze achtertuin. Naar volle tevredenheid heeft hij zijn professionele “touch” losgelaten op onze tuin met als resultaat een frisse nieuwe look.

Door dit resultaat hebben we Roland ook gevraagd om onze voor- en zijtuin onderhanden te nemen. Wijzelf hadden al een aantal ideeën over de invulling van de tuin en Roland heeft hier mooi met een aantal suggesties voor de beplanting op ingespeeld.

Niet alleen de aanleg ging snel, ook het plaatsen van de bakken en de beplanting werd in goed overleg met ons opgepakt. We werden met foto’s op de hoogte gehouden en na de aanleg werden we verrast met een “gebruiksaanwijzing” voor het onderhoud van de tuin.

Complimenten voor de service en professionaliteit! Xterieur is een erg goed hoveniersbedrijf in de regio en blinkt uit in creativiteit, kwaliteit en service. Iets waar wij als tevreden klanten graag voor betalen! Roland, ga zo door met het creëren van prachtige tuinen!

Karen & Martijn Hulsman Sebastian – Veghel

Maatwerk tuinontwerp voor bij een prachtige nieuwbouwwoning, deel projectbegeleiding zodat ze zelf de tuin konden aanleggen.

Omdat we een nieuwbouwhuis met een grotere tuin gaan betrekken dan we gewend zijn; waren we op zoek naar een vakman die ons kon helpen bij de indeling. Zo kwamen we bij Roland terecht. Na een leuk gesprek waarin we onze wensen en verwachtingen hebben uitgesproken, kwam Roland met een mooi creatief ontwerp dat helemaal bij ons past.

De communicatie loopt vlot en makkelijk, hij luistert goed naar je wensen en denkt ook praktisch mee. En heel belangrijk, hij geeft zijn eerlijke mening! Al met al een aanrader!

Dankjewel voor het mooie ontwerp!

Groetjes Martijn en Karen

Familie Guldenaar van Roy -Tilburg

Van achterstallig onderhoud naar aanwinst, ons huis is meteen in waarde gestegen!

De voortuin welke wij hebben is door de vorige bewoners goed gebruikt als “hobby” tuin en vrijwel vanaf het punt dat het te koop werd aangeboden en wij hierin kwamen wonen nooit meer onderhouden. De tuin was dus goed verwaarloosd!!

We waren al een klein jaar bezig met een geschikte partij te vinden, hadden al een ontwerp elders laten maken maar de klik was er gewoonweg niet.

Totdat mijn vrouw stuitte op Roland van Boxmeer van Xterieur.

We hadden een intake gesprek en onze al ontworpen voortuin laten zien. Zonder daar enige afbreuk op te doen heeft Roland dat aan de kant geschoven en is het over een hele andere boeg gaan gooien!! Vanaf het eerste moment was er een prettige klik, duidelijke en heldere communicatie en een visie!

Roland is letterlijk een boom van een kerel en weet van een correcte aanpak, daarnaast de bereikbaarheid, laagdrempelig en professional die hij is hebben zij van onze tuin werkelijk waar een tuin gemaakt die gezien mag worden!

Wij hebben sinds zijn vertrek echt ontzettend veel aanspraak gekregen wat we totaal niet zagen aankomen. Daarnaast de nazorg met een “onderhoudsplan” benamingen van planten, bloemen etc. en adviezen kunnen wij niet anders concluderen dat ook Roland in de nabije toekomst onze achtertuin onder handen mag nemen!

Roland, wij wensen jullie veel succes met ook andere mensen blij te maken en nogmaals dank!!”

Familie van de Ven – Veghel

Tuinontwerp en renovatie achtertuin

Tijdens een bezoek aan de Intratuin in Veghel liepen mijn man en ik Roland tegen het lijf. Hij herkende mij meteen en riep voluit Hey Corrianne, zo spontaan als hij altijd al was. Roland is een oud-collega van mij. Al pratende vertelde hij dat hij al jaren een tuinontwerpstudio en hoveniersbedrijf had.

Direct vroegen we hem om te komen kijken naar onze tuin. We maakten een afspraak en het was naast gezellig ook erg interessant en inspirerend.

Inmiddels genieten wij al een aantal seizoenen van een totaal gerenoveerde tuin naar onze wensen met geweldige ideeën van Roland. Samen met zijn vakkundige team hebben zij onze wensen overtroffen. Nogmaals dank je wel Roland en team.

Familie van Hoof – Helmond

Tuinontwerp en totale aanleg van tuin bij nieuwbouw woning

In het voorjaar zou onze nieuwe woning door de aannemer worden opgeleverd. In het najaar van het jaar daarvoor zijn wij al opzoek gegaan naar een hoveniersbedrijf. We hadden een tweetal partijen uitgenodigd voor een gesprek. De keuze viel op Roland van Boxmeer Garden Design en Creation omdat wij daar het beste gevoel bij hadden.

Na een goede intake gaven wij Roland de tuinontwerp opdracht. Een tweetal weken later kwam hij het geheel enthousiast presenteren. Met een duidelijke uitleg en een goed verhaal konden wij instemmen met het geheel.

We hadden slechts een aanpassing en dat was een trap laten vervallen in ruil voor een glijbaanpad, zo noemen wij het aflopende pad. Dit omdat onze woning hoger ligt dan een deel van de achtertuin. Dat vraagt om een goede kijk op het geheel en Roland heeft ons daar perfect in geadviseerd. Tevens gaven wij Roland de opdracht voor de aanleg van de tuin. Super vakkundig is dit uitgevoerd en alles klopt qua lijnenspel en invulling van het geheel met bomen, bloemen en planten.

Wij gingen verhuizen en toen was de tuin al klaar, dat is echt een aanrader voor iedereen met nieuwbouw of renovatie kunnen wij stellen.

Roland creëerde met zijn team een fantastische tuin waar wij heel trots op zijn en van genieten.

Bekende voetballer PSV, naam omwille van privacy niet openbaar

Totale renovatie voor- en achtertuin met luxe materialen

In de Excellent stond een artikel over Roland van Boxmeer Garden Design en Creation. Mijn vrouw was direct enthousiast en maakte een afspraak met Roland. Er was een goede klik tussen ons, dat is ook erg belangrijk. Omdat wij onze tuin totaal wilde laten renoveren was een wens een goed tuinontwerp passend bij onze woning en onszelf. Tevens wilde wij een sterk plan van aanpak en kwalitatief goede materialen zodat we jaren vooruit konden.

Het eerste tuinontwerp sprak ons direct aan, hij wist onze wensen te vertalen en zelfs met leuke creatieve ideeën ons te inspireren om bepaalde hoeken aantrekkelijker te maken met hele grote potten met mooie beplanting. Tevens had hij hele leuke ideeën voor buitenverlichting, wij genieten iedere avond van een mooie verlichte tuin.

De aanleg verliep geheel vlekkeloos en de maand dat Roland met zijn team dagelijks bij ons werkzaam was hield hij ons perfect op de hoogte over de planning en oplevering. Wij genieten iedere dag van een stralende tuin.

Later toen er een aantal puntjes niet meer in orde waren heeft hij dat vakkundig en snel opgelost, dit kan altijd gebeuren maar het gaat erom hoe een bedrijf daarmee omgaat.

Familie Smudde – Helmond

Volledige renovatie, van tuinontwerp tot geheel nieuwe tuin

Onze tweede woning in Brandevoort had in basis een summiere tuin, bestrating en veel gazon. Toen onze buurman Roland had uitgenodigd voor onderhoud zijn wij ook in gesprek gegaan met hem. Na een avond gezelligheid en goede adviezen gaven wij Roland de tuinontwerpopdracht. Ruim anderhalve week later kwam hij terug met zijn eerste voorstel. Wij waren zeer enthousiast en met een paar geringe aanpassingen heeft hij vervolgens een prijsopgave uitgewerkt. Aangezien onze dure smaak qua bestrating werd het een flinke investering met een prachtig vakkundig eindresultaat waar wij jarenlang van hebben genoten. Alles zat erin, mooie bestrating, verhoogde borders, mooie beplanting, grote houten bakken, een jacuzzi en een douche. Kortom vakantie in eigen tuin. Na een aantal jaren kregen we de kans een grote boerderijwoning om de hoek te kopen, we ruilden met de eigenaar van woning. Roland had deze tuin al ooit gerenoveerd maar wij wilde nu hetzelfde effect als bij de andere woning. Onze tuin heeft een zwembad en in het tuinontwerp heeft Roland hier goed rekening mee gehouden om het niet te dominant aanwezig te laten zijn. Om een lang verhaal kort te maken, wij genieten iedere dag van deze prachtige tuin! Ruim 2000 m2 met veel sfeer dat vraagt om een kundig oog en vakwerk.

Jacks Casino – Eindhoven

Entree naar casino verfraaid

Wij hebben gebruik gemaakt van de diensten van Roland van Boxmeer om de entree bij Jacks Casino te Eindhoven aantrekkelijker te maken voor onze gasten.

Het was een grote witte sierstenen partij die zij hebben omgetoverd tot een groene oase. Gasten voelen zich nu meer welkom en het geeft onbewust een fijne positieve prikkel voor een warme ontvangst.

Wij zijn blij met deze aanpak en uitstraling.

Familie van Lieshout – Nuenen

Dakterrasontwerp en aanleg van het geheel met jacuzzi

Via via kwamen wij in contact met Roland van Boxmeer. Boven bij ons bedrijf woont onze zoon en hij heeft daar een heel groot dakterras waar wij niet zo goed raad mee wisten.

We hadden al een andere partij op gesprek gehad maar deze wist niet de juiste snaar te raken. Roland wist dat zeker wel. Inmiddels geniet onze zoon al jaren van een geweldig dakterras met veel privacy, weinig onderhoud en een heerlijke jacuzzi. Het dakterrasontwerp en de realisatie zijn in 3 weken in zijn geheel uitgevoerd.

Dagelijks geniet onze zoon van zijn dakterras, zeker met vrienden is het een paradijs.

Bekende advocaat – Amsterdam. Naam omwille van privacy niet openbaar

Renovatie achtertuin hartje Amsterdam met strakke planning en coördinatie.

Door op google te kijken naar afbeeldingen van stadstuinen stuitte ik op de website van Roland van Boxmeer Garden Design en Creation. Het geheel sprak mij erg aan en ik pakte de telefoon om een afspraak te maken. Binnen een week was Roland hier op locatie in Amsterdam. We hadden direct een goede klik en spraken door hoe hij te werk gaat. Deze manier van werken wilde ik namelijk zelf ook. Project voor project en niet op 3 plekken tegelijk bezig.

Een week later kwam Roland terug met het tuinontwerp. Ik wilde iets anders maar Roland adviseerde mij dat niet te doen. Achteraf ben ik hem daar dankbaar voor. Het is een tuin geworden waar ik van geniet alleen of met vrienden. Tevens is het een prachtig uitzicht vanuit binnen.

De realisatie vraagt in hartje Amsterdam voor een goede planning en coördinatie. Alles is soepel verlopen en de tuin was in de afgesproken tijd gerealiseerd.

Familie Klaver – Helmond

Tuinrenovatie in fases en tuinonderhoud naar wens.

Door een flyer kwamen wij jaren geleden in contact met Roland van Boxmeer. Hij heeft bij ons de tuin in fases gerenoveerd. Het geheel past perfect bij elkaar. Tevens verricht hij al jaren tuinonderhoud bij ons. Ze komen gemiddeld 6 keer per jaar bij ons de tuin onderhouden. Wij zijn blij met Roland en zijn team.

Familie van Uden-Vissers – Zijtaart

Aanleg fraaie voortuin

Roland is een goede kennis van familie van ons. Wij kennen hem al zo ontzettend lang dat het vanzelfsprekend was om hem te vragen voor een nieuwe voortuin. Dit ook omdat zijn stijl ons aanspreekt.

Na een avond gezellig kletsen over van alles en nog wat en ook over de tuin kwam hij terug met een tuinontwerp. Schot in de roos! Heel creatief en verrassend. De offerte zag er ook goed uit en de tuin is vrij snel daarna aangelegd. Goed is goed en wij houden van gunnen dit omdat Roland een leuke geschikte vent is.

Familie van der Sande – ‘s-Hertogenbosch

Tuinontwerp en uitvoering in eigen beheer

Wij hadden een duidelijke wens en dat was alleen een tuinontwerp omdat wij de tuin zelf wilde aanleggen. Investeren in een goed tuinontwerp is het waard dit omdat een professional daar een andere en vakkundige kijk op heeft.

Roland heeft onze wensen vertaald in een tuinplan wat past bij ons als mensen. Heel tevreden kijken wij terug op de korte samenwerking. Het resultaat is genieten.

Familie van Geel – Eindhoven

Roland was een van de 8! Het enige bedrijf en persoon die zijn afspraken echt nakwam

Via google zijn wij opzoek gegaan naar een hoveniersbedrijf in Eindhoven en omgeving. In totaal hadden we 8 bedrijven aangeschreven. Roland van Boxmeer reageerde meteen n.a.v onze aanvraag. Wij maakten een afspraak en de klik en het vertrouwen was er direct. Van alle bedrijven wisten er 2 andere ons ook te benaderen waarvan er slechts 1 op afspraak kwam. De overige bedrijven hebben we nooit iets van vernomen ondanks onze serieuze aanvraag.

We bespraken onze wensen en Roland ging daarmee aan de slag. Een verrassend ontwerp werd gepresenteerd en wij hadden slecht 1 wijziging omtrent de kliko’s. Onze afspraken waren in de winter en de tuin is in het vroeg voorjaar aangelegd. Wij zijn bijzonder trots en tevreden op onze tuin. Zelfs toen er iets was met de waterpartij kwam Roland het direct oplossen. Fijn bedrijf om mee samen te werken.

Familie van de Ven – Vught

Tuinonderhoud en onze tuin heeft weer lucht

Wij waren net verhuisd binnen Vught en wilde de tuin eens goed laten snoeien. Via via kwamen wij in contact met Roland van Boxmeer. Hij is komen kijken naar onze tuin die volledig verwilderd was. Hij gaf direct een prijs door en voor dat bedrag werd alles gesnoeid, afgevoerd en opgeruimd. Wij gaven hem direct de opdracht en binnen enkele weken daarna kwam hij snoeien met een andere man. Onze tuin heeft weer licht, lucht en ruimte. Heel blij mee. Inmiddels hebben wij zijn naam al een aantal keren doorgegeven.

Lees hier nog meer mooie reviews op de pagina van Xterieur.

Mocht je naar aanleiding van bovenstaande reviews vragen hebben of een afspraak willen dan kun je geheel vrijblijvend contact met mij opnemen.

Roland van Boxmeer – tuinarchitect & hovenier

Wij verzorgen voor jou met passie en plezier een maatwerk tuinontwerp, zo ook verrichten wij de tuinaanleg, de tuinrenovatie en het tuinonderhoud.

Maak kennis met onze portfolio, niet alles wat wij in de afgelopen 15 jaren hebben gerealiseerd staat erop vermeld. Naast hetgeen je ziet zijn er nog heel veel meer mogelijkheden rekening houdend met jouw wensen. Voor het maken van een afspraak kun jij geheel vrijblijvend contact met ons opnemen, wij komen graag op afspraak voor een vrijblijvende kennismaking. De klik is alles bepalend voor een stralende tuin.

Wij wensen jou een prettige dag!

Hoveniersbedrijf Xterieur, wij zijn hoveniers die houden van plezier 🙂