Heeft u behoeften aan vakkundig en creatief tuinadvies bij uw bedrijfspand?

Xterieur is graag uw zakelijke partner voor tuinadvies. Wij adviseren vakkundig en vertalen uw wensen passend bij u en uw omgeving en komen graag met goede creatieve ideeën om uw tuin nog mooier te maken.

Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfstuin straalt! Vakbekwaam tuinadvies bij uw bedrijf, het is en blijft een vak. Kies voor vakmanschap en creativiteit, dit zorgt voor attentiewaarde, meer werkplezier, warme ontvangst en zo geniet u langer van uw tuin!

U en uw medewerkers kunnen ook buiten werken en lunchen, heerlijk is dat. Een deal sluiten in de tuin onder de zon, fantastisch!

Door de jaren heen hebben wij heel veel ervaring opgedaan, dit delen wij graag met u.

Een goed bedrijfstuin advies hoort bij ons vak en geven wij ten alle tijde voor uw bedrijfstuin aanleg, bedrijfstuin renovatie, bedrijfstuin ontwerp of bedrijfstuin onderhoud. Echter kunt u ons ook enkel voor een goed advies inhuren. Dit alles gebaseerd op basis van uw wensen geven wij onze creatieve ideeën en kritische kijk zodat u vooruit kunt of mogelijk met ons verder gaat. Denk bijvoorbeeld eens aan een sparringssessie over hoe u uw bedrijfstuin wil inrichten?!

Wat kost bedrijfstuin advies?

Vaste prijzen voor puur bedrijfstuin advies kunnen wij u op voorhand niet geven omdat iedere locatie, iedere bedrijfstuin of bedrijfsentree anders is. Sterker nog bij afname van een van onze andere diensten is het gratis!

Wij verzorgen het tuinadvies geheel vakbekwaam en vakkundig en geven altijd een eerlijk advies. Tevens komen wij graag met ideeën en tips om het bestaande geheel nog beter te laten stralen. U kunt er ook voor kiezen om door ons het geheel te laten renoveren. Middels tuinrenovatie van klein tot grootschalig  verzorgen wij graag voor u.

Werkwijze

  • Maken van afspraak altijd n.a.v. telefonisch overleg
  • Doorgeven prijs aan de telefoon, bij overeenkomst een afspraak
  • Afspraak bij uw bedrijf
  • Wij geven u een helder en goed advies zodat u vooruit kunt
  • Betaling door u aan ons, wij houden van boter bij de vis
  • Nazorg mocht u nog vragen hebben nadat de klus klaar is

 

Bel of mail ons voor het inwinnen van informatie of voor het maken van een afspraak zodat u over enige tijd nog meer geniet.

Door hier te klikken gaat u naar een deel van de door Xterieur gerealiseerde en onderhouden projecten.

Xterieur “outdoor concepts & creations” Tuinontwerpstudio & hoveniersbedrijf te ‘s-Hertogenbosch. Wij zijn graag uw creatieve & uitvoerende partner voor uw tuinontwerp, tuinonderhoud, tuinrenovatie of voor uw tuinaanleg. Wij werken in de omgeving en daarbuiten. Voor meer informatie kunt u ons altijd geheel vrijblijvend benaderen.

AdviesAdvies_hover
prijsprijs_hover
ervarenervaren_hover
persoonlijkpersoonlijk_hover
puntjespuntjes_hover
afspraakafspraak_hover