Heb jij behoeften aan goed advies voor jouw bedrijfstuin?

Dit is bij Xterieur vanzelfsprekend!

Open en eerlijk tuinadvies is waar ik voor sta.

Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijfstuin straalt! Vakbekwaam tuinadvies bij jouw bedrijf, het is en blijft een vak. Kies voor vakmanschap en creativiteit, dit zorgt voor attentiewaarde, meer werkplezier, warme ontvangst en zo geniet je langer van de tuin!

Medewerkers kunnen ook buiten werken en lunchen, heerlijk is dat. Een deal sluiten in de tuin onder de zon, fantastisch!

Door de jaren heen hebben wij heel veel ervaring opgedaan, dit delen wij graag met jou.

Een goed bedrijfstuin advies hoort bij ons vak en geven wij ten alle tijde voor de bedrijfstuin aanleg, bedrijfstuin renovatie, bedrijfstuin ontwerp of bedrijfstuin onderhoud. Echter kun je mij ook enkel voor een goed advies inhuren. Dit alles gebaseerd op basis van jouw wensen geef ik mijn creatieve ideeën en kritische kijk zodat jij vooruit kunt of mogelijk met ons verder gaat. Denk bijvoorbeeld eens aan een sparringssessie over hoe jij de bedrijfstuin wil inrichten?!

Wat kost bedrijfstuin advies?

Vaste prijzen voor puur bedrijfstuin advies kunnen wij op voorhand niet geven omdat iedere locatie, iedere bedrijfstuin of bedrijfsentree anders is. Voor meer informatie hierover kun je mij bellen of mailen.

Roland van Boxmeer – Xterieur – tuinarchitect & hoveniers

 

Wij verzorgen voor jou met passie en plezier een maatwerk tuinontwerp, zo ook verrichten wij de tuinaanleg, de tuinrenovatie en het tuinonderhoud.

Maak kennis met onze portfolio, niet alles wat wij in de afgelopen 15 jaren hebben gerealiseerd staat erop vermeld. Naast hetgeen je ziet zijn er nog heel veel meer mogelijkheden rekening houdend met jouw wensen. Voor het maken van een afspraak kun jij geheel vrijblijvend contact met mij opnemen, ik kom graag op afspraak voor een vrijblijvende kennismaking. De klik is alles bepalend voor een stralende tuin.

 Hoveniersbedrijf Xterieur, wij zijn hoveniers die houden van plezier 🙂

AdviesAdvies_hover
prijsprijs_hover
ervarenervaren_hover
persoonlijkpersoonlijk_hover
puntjespuntjes_hover
afspraakafspraak_hover