Wij zorgen dat uw bedrijfspand nog aantrekkelijker is door het aanleggen van een aantrekkelijke bedrijfstuin. Buiten werken biedt zoveel kansen, een warm welkom door stralende bloemen of mooie potten met fraaie beplantingen of mooie bomen. Vanachter uw bureau of spreekkamer uitkijken op verzorgd groen, hoe prettig werken is dat?

In Nederland staan heel veel mooie bedrijfspanden en toch ontbreekt er vaak iets aan het geheel. Ze kunnen veelal nog veel mooier worden door aandacht te besteden aan de bedrijfstuin. Als bedrijf is het belangrijk  de juiste uitstraling te geven aan de bedrijfstuin passend bij uw organisatie, bedrijfspand en omgeving.

Wij maken van uw bedrijfstuin een stralend geheel dat werkt als een magneet en straalt als een sieraad. Wij zorgen middels een mooie bedrijfsentree en bedrijfstuin voor een warm welkom zodat u uw gasten, uw klanten, medewerkers en passanten en zo ook u zelf zich prettig voelt. Een eerste indruk begint niet binnen die wordt buiten al gemaakt.

Een mooie bedrijfstuin bij uw bedrijf heeft altijd effect en impact. Het welzijn van mensen wordt verhoogd door het opnemen van meer groen, fraaie ornamenten en bloemen. In ieder seizoen een aantrekkelijk geheel, het kan! De arbeidsproductiviteit en de aantrekkelijkheid van uw bedrijf wordt door een mooie verzorgde bedrijfstuin verhoogd.

De bedrijfstuin kan ingezet worden als verlengstuk van het bedrijf. Er zijn zoveel mooie dagen dat buiten vergaderen een optie is, even bellen met een leverancier of relatie of lekker buiten lunchen. Buitenlucht zorgt bij ieder mens voor een verfrissende prikkel en geeft vaak inspiratie.

Een bedrijfstuin kan ook op een dak worden aangelegd. Hoe leuk is het als u uw gasten voor een bespreking, een lunch of een prettig samenzijn verwelkomt op grote hoogte in een prachtige setting.

Wij maken voor u het concept en realiseren de creatie. U heeft een aanspreekpunt dat zorgt voor het mooiste en beste resultaat.

Naast de totale bedrijfstuin verzorgen wij ook de bedrijfsentree of het onderhoud.

Zakendoen met een mooie bedrijfstuin heeft altijd positief effect en impact.

Bedrijfstuin onderhoud voor een altijd stralende bedrijfstuin!

Xterieur bedenkt en realiseert niet alleen de fraaie concepten voor uw bedrijfstuin. We verzorgen het geheel ook qua onderhoud zodat u altijd kunt genieten van een sfeervol buiten.

Wij hebben abonnementen ontwikkeld om ervoor te zorgen dat uw entree of bedrijfstuin er altijd verzorgd en stralend uitziet. Het welzijn van uw gasten, uw medewerkers en uzelf zal bijzonder verhoogd worden en resulteren in meer rendement.

Heeft u zin in een kennismaking om te bekijken wat Xterieur voor uw bedrijf kan betekenen, neem direct contact op via onderstaande link.

Xterieur “outdoor concepts & creations”, wij zijn ervaren met de bedrijfstuin en maken van uw bedrijfstuin graag een mooi geheel. Tuinontwerpstudio & hoveniersbedrijf te ‘s-Hertogenbosch. Wij werken in de omgeving en daarbuiten. Voor meer informatie kunt u ons altijd geheel vrijblijvend benaderen.