Heb jij behoeften aan vakkundig en creatief tuinadvies?

Xterieur is graag jouw partner voor tuinadvies. Ik adviseer vakkundig en vertaal jouw wensen passend bij jou en jouw omgeving en geef goede creatieve ideeën om de tuin nog mooier te maken.

Wij zorgen ervoor dat jouw tuin straalt!

Door de jaren heen hebben wij heel veel ervaring opgedaan, wij kennen de klappen van de zweep!

Een goed tuinadvies hoort bij ons vak en geef ik altijd bij tuinaanleg, tuinrenovatie, tuinontwerp of tuinonderhoud zowel bij particuliere als zakelijke tuinen en dakterrassen. Echter kun je mij ook enkel voor een goed advies inhuren. Dit alles gebaseerd op basis van jouw wensen geef ik mijn creatieve ideeën en praktische kijk zodat jij vooruit kunt of mogelijk met ons verder gaat.

Wat kost tuinadvies?

Vaste prijzen voor puur tuinadvies kan ik op voorhand niet geven omdat iedere locatie, iedere tuin anders is. Bij afname van een van onze andere diensten is het gratis!

Ik wens jou een prettige dag!

Roland van Boxmeer – tuinarchitect & hovenier

 

Wij verzorgen voor jou met passie en plezier een maatwerk tuinontwerp, zo ook verrichten wij de tuinaanleg, de tuinrenovatie en het tuinonderhoud.

Maak kennis met onze portfolio, niet alles wat wij in de afgelopen 15 jaren hebben gerealiseerd staat erop vermeld. Naast hetgeen je ziet zijn er nog heel veel meer mogelijkheden rekening houdend met jouw wensen. Voor het maken van een afspraak kun jij geheel vrijblijvend contact met ons opnemen, wij komen graag op afspraak voor een vrijblijvende kennismaking. De klik is alles bepalend voor een stralende tuin.

Hoveniersbedrijf Xterieur, wij zijn hoveniers die houden van plezier 🙂

AdviesAdvies_hover
prijsprijs_hover
ervarenervaren_hover
persoonlijkpersoonlijk_hover
puntjespuntjes_hover
afspraakafspraak_hover