Heeft u behoeften aan vakkundig en creatief tuinadvies?

Xterieur is graag uw partner voor tuinadvies. Wij adviseren vakkundig en vertalen uw wensen passend bij u en uw ongeving en komen graag met goede creatieve ideeën om uw tuin nog mooier te maken.

Wij zorgen ervoor dat uw tuin straalt! Vakbekwaam tuinadvies bij uw woning en uw bedrijf, het is en blijft een vak. Kies voor vakmanschap en geniet langer van uw tuin!

Door de jaren heen hebben wij heel veel ervaring opgedaan, dit delen wij graag met u.

Een goed tuinadvies hoort bij ons vak en geven wij ten alle tijde bij tuinaanleg, tuinrenovatie, tuinontwerp of tuinonderhoud bij particuliere en zakelijke tuinen en dakterrassen. Echter kunt u ons ook enkel voor een goed advies inhuren. Dit alles gebaseerd op basis van uw wensen geven wij onze creatieve ideeën en kritische kijk zodat u vooruit kunt of mogelijk met ons verder gaat.

Wat kost tuinadvies?

Vaste prijzen voor puur tuinadvies kunnen wij u op voorhand niet geven omdat iedere locatie, iedere tuin anders is. Sterker nog bij afname van een van onze andere diensten is het gratis!

Wij verzorgen het tuinadvies geheel vakbekwaam en vakkundig en geven altijd een eerlijk advies. Tevens komen wij graag met ideeën en tips om het bestaande geheel nog beter te laten stralen. U kunt er ook voor kiezen om door ons het geheel te laten renoveren. Middels tuinrenovatie van klein tot grootschalig  verzorgen wij graag voor u.

Werkwijze

  • Maken van afspraak altijd n.a.v. telefonisch overleg
  • Doorgeven prijs aan de telefoon, bij overeenkomst een afspraak
  • Afspraak bij u thuis of uw bedrijf
  • Wij geven u een helder en goed advies zodat u vooruit kunt
  • Betaling door u aan ons, wij houden van boter bij de vis
  • Nazorg mocht u nog vragen hebben nadat de klus klaar is

Bel of mail ons voor het inwinnen van informatie of voor het maken van een afspraak zodat u over enige tijd nog meer geniet.

Door hier te klikken gaat u naar een deel van de door Xterieur gerealiseerde en onderhouden projecten.

Xterieur “outdoor concepts & creations” Tuinontwerpstudio & hoveniersbedrijf te ‘s-Hertogenbosch. Wij zijn graag uw creatieve & uitvoerende partner voor uw tuinontwerp, tuinonderhoud, tuinrenovatie of voor uw tuinaanleg. Wij werken in de omgeving en daarbuiten. Voor meer informatie kunt u ons altijd geheel vrijblijvend benaderen.

AdviesAdvies_hover
prijsprijs_hover
ervarenervaren_hover
persoonlijkpersoonlijk_hover
puntjespuntjes_hover
afspraakafspraak_hover