Wie is de man achter Xterieur?

Aangenaam ik ben Roland van Boxmeer en ik vind het belangrijk dat jij mij beter leert kennen dat wil ik jou namelijk ook. Al pratende krijg ik vaak direct een heel goed beeld over wat voor jou belangrijk is, waarvan jij geniet en wat de wensen zijn. De reden dat ik voor een afspraak naar jouw woon- of werkomgeving kom is dat ik wil ervaren hoe het op die plek is. Een woning, een bedrijf, een interieur, jijzelf het zijn allemaal ingrediënten die veel zeggen en die energie wil ik voelen.

Ik ben nieuwsgierig naar het geheel van jouw wensen en ideeën voor die unieke stralende buitenomgeving. Dit is de basis van het geheel, deze laat ik samensmelten met mijn ideeën en creativiteit in een fraai concept.

Groene vingers en kleurpotloden, ik ben er bijna mee geboren. Jong geleerd is oud gedaan, al vanaf kleins af aan teken ik alles wat in mij opkomt. Jaren later heb ik daar mijn werk van gemaakt als tuinarchitect met het opzetten van mijn hoveniersbedrijf voor tuinontwerp en tuinaanleg en tuinrenovatie en uiteraard tuinonderhoud.

Mijn bedrijf Xterieur is voor mij net als een kind, mijn trots en ik geniet als jij geniet! Met liefde en passie maken wij de mooiste tuinen.

Ondernemer sinds 2005

In 2018 besloot ik mijn bedrijf Roland van Boxmeer Garden Design & Creation een nieuwe naam te geven en hiermee is Xterieur ontstaan.

Als gevoelsmens volg ik in alles mijn gevoel, zo ook met zaken doen. Voelt het goed dan is dat een perfecte basis voelt het niet ok voor mij dan is er geen basis.

Graag kom ik bij jou op afspraak voor allereerst een prettige kennismaking en tevens om te bekijken of ik voor jou de juiste partij ben met Xterieur.

Met hartelijke groet,

 

Roland van Boxmeer – tuinarchitect & hovenier

 

Wij verzorgen voor jou met passie en plezier een maatwerk tuinontwerp, zo ook verrichten wij de tuinaanleg, de tuinrenovatie en het tuinonderhoud.

Maak kennis met onze portfolio, niet alles wat wij in de afgelopen 15 jaren hebben gerealiseerd staat erop vermeld. Naast hetgeen je ziet zijn er nog heel veel meer mogelijkheden rekening houdend met jouw wensen. Voor het maken van een afspraak kun jij geheel vrijblijvend contact met ons opnemen, wij komen graag op afspraak voor een vrijblijvende kennismaking. De klik is alles bepalend voor een stralende tuin.

Wij wensen jou een prettige dag!

 

Hoveniersbedrijf Xterieur, wij zijn hoveniers die houden van plezier 🙂