Tuinonderhoud ‘s-Hertogenbosch

Hoveniersbedrijf & tuinontwerpstudio Xterieur. Regio Den Bosch, Eindhoven, Veghel, Uden, Helmond, Tilburg, Vught, Oisterwijk voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinrenovatie van stralende tuinen bij uw woning of bedrijfspand. Wij maken sinds 2005 tuinen met passie en impact!

De schoonheid van een goed ontworpen tuin komt pas tot uitdrukking als daarin voldoende tuinonderhoud plaatsvindt. Zichtlijnen, blokvormen en op kleur ontworpen borders dienen behouden te blijven in de tuin. Dat kan alleen als de tuinplanten tijdig gesnoeid worden en het onkruid weggehouden wordt uit de borders. De tuin dient hiervoor regelmatig aandacht te krijgen om in een goede conditie te blijven. Gebeurt dit niet, dan klopt het tuinontwerp niet meer en ontstaat er onrust. Een goed onderhouden tuin geeft de bezoeker juist de kans om zich te ontspannen, zonder dat het gevoel ontstaat dat er nog van alles gedaan moet worden.

Op het gebied van tuinonderhoud bieden wij jou het volgende aan:

  • Snoeien van jouw tuinplanten en afvoeren snoeiafval
  • Onkruid verwijderen en bestrijden tussen de bestrating
  • Geven van bemesting aan de tuinplanten
  • Tuinonderhoud specifiek voor het aankomende seizoen, bijv. winterklaar maken
  • Vervangen van tuinplanten
  • Gazonrenovatie
  • Verwijderen van groene aanslag van bestrating
  • Beitsen van vlonders en pergola’s

INSPIRATIESESSIE

Xterieur Hoveniers bespaart jou kostbare tijd

Na een drukke werkdag of volle werkweek heb jij mogelijk weinig energie of interesse om ook nog hard aan het werk te gaan in de tuin. Het is heerlijk om ontspannen in de tuin te kunnen zitten. Eventjes wat kleine takjes wegsnoeien of onkruid plukken is misschien nog niet zo’n probleem. De beuken-, taxus- of buxushaag is al een ander verhaal.

Xterieur kan dit tuinonderhoud voor jou uitvoeren. Rekening houden met het tuinontwerp zorgen onze wij ervoor dat jouw tuin er weer stralend bijstaat. Dat hoeft niet te betekenen dat wij al het tuinonderhoud uitvoeren, maar net de meest tijdrovende zaken kunnen het weekend voor jou net iets fijner maken.

Tuinonderhoud op maat voor jouw tuin

Naast het onderhouden van een tuin moet de tuin zich kunnen ontwikkelen. Bomen en struiken worden elk jaar groter en hebben begeleiding nodig om uit te groeien tot volwassen exemplaren. Een strak geschoren haag als achtergrond van de nieuwe border zorgt voor een mooi effect. Alle onderhoudshandelingen hebben direct invloed op het beeld van jouw tuin. Hierin zul jij zelf een keuze moeten maken: een heel nette tuin met strakke kantjes of juist een tuin met een natuurlijke uitstraling. De keuze is aan jou.

INSPIRATIESESSIE

Hoveniersbedrijf & tuinontwerpstudio Xterieur. Regio Den Bosch, Eindhoven, Veghel, Uden, Helmond, Tilburg, Vught, Oisterwijk voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinrenovatie van stralende tuinen bij uw woning of bedrijfspand. Wij maken sinds 2005 tuinen met passie en impact!

Wij werken professioneel met het puntje op de i

Xterieur tuinonderhoud 3

Hoe werkt Xterieur?

Veel werkzaamheden zijn ontzettend vanzelfsprekend. Wanneer wij jouw tuin bezoeken, zien wij direct welke werkzaamheden in de tuin uitgevoerd moeten worden. In dat geval volstaat een simpel telefoontje of een e-mail om een afspraak te maken.

Toch kunnen wij ons voorstellen dat jij het tuinonderhoud vooraf even wilt doorspreken. Zijn er nog planten die jij verzet wilt hebben of zijn er plantvakken die zich slecht ontwikkelen? In dat geval komen wij vooraf langs of zorgen we dat we wat extra tijd reserveren om voorafgaand aan het werk deze zaken te bespreken.

Vrijblijvend advies bij jou thuis

Naast het uitvoeren van incidentele werkzaamheden in de tuin kun jij ons ook benaderen voor een vrijblijvend advies over het periodieke onderhoud van jouw tuin. Wij komen graag bij langs om de mogelijkheden in jouw tuin te bekijken en te bespreken. Door het tuinonderhoud periodiek uit te laten voeren staat uw tuin er het hele jaar door verzorgd bij. Dat geeft rust en zorgt ervoor dat jij buiten kunt genieten van jouw vrije tijd!

INSPIRATIESESSIE

AdviesAdvies_hover
prijsprijs_hover
ervarenervaren_hover
persoonlijkpersoonlijk_hover
puntjespuntjes_hover
afspraakafspraak_hover