Wij zijn graag uw partner voor vakkundige professionele tuinaanleg bij uw woning of uw bedrijf. Een goed tuinontwerp is de basis van het geheel, we streven altijd naar een prachtig resultaat zodat u kunt genieten!

Het vertalen van een tuinontwerp tot werkelijkheid vraagt om vakmanschap en een concrete planning. De aanleg van uw particuliere tuin, bedrijfsentree, bedrijfstuin, balkon of dakterras is bijna altijd een spannend moment. Wij weten uit ervaring dat een goede planning daarbij van groot belang is. U krijgt daarom van ons vooraf heldere informatie zodat u weet wat wanneer en hoe zal plaatsvinden. Wij vinden het belangrijk dat de aanleg van het geheel een fijn moment is en blijft en u zich geen zorgen hoeft te maken.

Nadat u het tuinontwerp (indien dit opgemaakt is) en de prijsopgave heeft goedgekeurd gaan we aan de slag met de realisatie van het geheel. De eerste dag of dagen zijn vaak druk i.v.m. aan- en afvoer van materialen. Wij gaan hier kundig mee om. Indien er vergunningen aangevraagd moeten worden verzorgen wij dit voor u, dit mag u ook zelf doen. Medewerkers en buren kunt u zelf informeren of wij doen dit voor u, echter altijd in overleg met u.

De aanleg van uw tuin kan tegenwoordig het hele jaar door mits het niet vriest.

Bij nieuwbouw is het van groot belang vroeg samen aan tafel te gaan. Dit voor het laten opnemen van bepaalde voorzieningen in de bouw, dat scheelt u vaak later duurdere uitgaven. Buiten dat is het heel fijn voor u als u verhuist en de tuin al klaar is.

Bel of mail ons voor het inwinnen van informatie of het maken van een afspraak zodat u over enige tijd nog meer geniet.

Door hier te klikken gaat u naar een deel van de door Xterieur gerealiseerde projecten.

Xterieur “outdoor concepts & creations”, wij hebben ruime ervaring en weten wat tijdens de tuinaanleg belangrijk is. Iedere situatie is anders en vraagt om goed inzicht en vakmanschap. Wij willen dat u zich geen zorgen maakt en ook geniet van de tijd dat wij bij uw werkzaam zijn.

Tuinontwerpstudio & hoveniersbedrijf te ‘s-Hertogenbosch. Wij werken in de omgeving en daarbuiten. Voor meer informatie kunt u ons altijd geheel vrijblijvend benaderen.