Wij zijn een hecht team!

Blij zijn wij als jij blij wordt van de door ons uitgevoerde werkzaamheden en het eindresultaat.

Wij zijn mensen die graag buiten werken vanuit passie en met liefde voor de natuur en houden van mooie dingen en die graag voor jou creëren.

Jij geniet net als wij van een warm welkom, sfeervolle buitenruimtes en jij houdt van mooie tuinen en hecht net als wij waarde aan het leveren van een mooie bijdrage voor een gezonde samenleving middels meer natuur.

Wij maken van een tuin, terras, dakterras, entree, bedrijfstuin een sfeervol geheel. Wij willen jou onbewust en zeker bewust positief raken om te zorgen voor een gevoel van welbehagen en jouw welzijn vergroten dit voor een optimale beleving. Thuis en op het werk mag mooi en prettig zijn.

Mijn team bestaat uit vaste mensen waar ik al jarenlang mee samenwerk. Dit geldt ook voor onze leveranciers, dit zijn al jarenlang dezelfde bedrijven waar wij van op aan kunnen, wetende dat de kwaliteit goed is en wij prettig mee samenwerken.

 

Roland van Boxmeer – tuinarchitect & hovenier

 

Wij verzorgen voor jou met passie en plezier een maatwerk tuinontwerp, zo ook verrichten wij de tuinaanleg, de tuinrenovatie en het tuinonderhoud.

Maak kennis met onze portfolio, niet alles wat wij in de afgelopen 15 jaren hebben gerealiseerd staat erop vermeld. Naast hetgeen je ziet zijn er nog heel veel meer mogelijkheden rekening houdend met jouw wensen. Voor het maken van een afspraak kun jij geheel vrijblijvend contact met ons opnemen, wij komen graag op afspraak voor een vrijblijvende kennismaking. De klik is alles bepalend voor een stralende tuin.

Wij wensen jou een prettige dag!

 

Hoveniersbedrijf Xterieur, wij zijn hoveniers die houden van plezier 🙂

AdviesAdvies_hover
prijsprijs_hover
ervarenervaren_hover
persoonlijkpersoonlijk_hover
puntjespuntjes_hover
afspraakafspraak_hover