Wij steunen met liefde goede doelen omdat dit mensen verder brengt. Samenwerken en plezier zijn hierin belangrijke factoren net zoals oog voor elkaar en niet alledaagse zaken met een boodschap.

Wij hechten veel waarde aan uw en onze toekomst. Zo ook zeker de toekomst van de kinderen van uw kinderen en daar weer de kinderen van. Indien u net als ik geen kinderen heeft is het toch niet onbelangrijk hier wel rekening mee te houden voor het behoud van onze planeet moeder Aarde.

Van iedere Euro die binnen Xterieur verdiend wordt staan wij een deel af aan goede doelen in Nederland. In de regio ´s-Hertogenbosch steunen wij het liefst omdat dit voor ons tastbaar is en wij daar een beter gevoel bij hebben en het leuk vinden mensen daarin te ondersteunen waar we iets mee op kunnen bouwen. Daarnaast zijn wij in gesprek om sponsor te worden van twee onwijs toffe Brabantse evenementen die een grote rol hebben in onze samenleving en waar ik onwijs van geniet en u mee naar toe neem als wij bij u hebben mogen werken.

In Nederland is nog genoeg te winnen en sommige goede doelen hebben zonder steun geen toekomst maar zijn alles bepalend voor onze toekomst.
Momenteel zijn wij in gesprek met bijenverenigingen die wij mogelijk financieel willen steunen.

Mocht u een suggestie hebben voor een goed doel dan staan wij daar uiteraard voor open. Het liefst gerelateerd aan de natuur dat vinden wij belangrijk.

U kunt ons bellen of een mail sturen, zie contactgegevens.

Xterieur “outdoor concepts & creations”, voor stralende buitencreaties met impact. Tuinontwerpstudio & hoveniersbedrijf te ‘s-Hertogenbosch. Wij werken in de omgeving en daarbuiten. Voor meer informatie kunt u ons altijd geheel vrijblijvend benaderen.