Tuinrenovatie Boxtel

Foto's tuinen 2011 in opdr. van Roland van Boxmeer Garden design & creation
www.rolandvanboxmeer.nl

Is tuinrenovatie iets voor jouw tuin?

Door middel van een tuinrenovatie krijgt jouw tuin een flinke opknapbeurt. Een tuin is gemiddeld eens per 20 jaar toe aan een flinke opknapbeurt. Dat kan verschillende oorzaken hebben. De tuin sluit bijvoorbeeld door een verbouwing niet meer aan bij jouw wensen of de tuin is verwaarloosd geraakt of jij wilt gewoon eens een keer iets anders. Een tuinrenovatie is een flinke klus. Het grote voordeel van tuinrenovatie is dat de basis van jouw tuin voor een groot deel bewaard blijft. Xterieur Hoveniers kijkt welke planten verplaatst moeten worden en waar er gesnoeid moet worden. Ook kan bestaand straatwerk vaak worden hergebruikt echter kan ook nieuwe bestrating worden gelegd. Jouw tuin wordt dus grondig opgeknapt, zonder dat jij alles opnieuw moet aanschaffen. Het laten renoveren van jouw tuin is hierdoor aantrekkelijk voor de portemonnee.

INSPIRATIESESSIE

Nieuwe tuin aanleggen of tuinrenovatie

Wij komen graag adviseren om de vele mogelijkheden qua tuinrenovatie te bekijken en jou te voorzien van een eerlijk advies met indicatie prijs. De keuze tussen een geheel nieuwe tuin laten aanleggen of jouw bestaande tuin laten renoveren is minder lastig dan jij denkt. Stel jezelf de vraag waaraan ben ik gehecht in mijn tuin en wat is de waarde daarvan. Zijn de bomen, struiken en bestrating de moeite waard om opgeknapt te worden en deels te vernieuwen of betekent dat oplappen voor de korte termijn. Is er veel bestrating in de tuin dan is het van belang om te kiezen of deze hergebruikt kan worden of vervangen moet worden. Offer een mooie oude boom, een rustieke vijver of een zonnig gelegen terras niet zomaar op voor een nieuwe tuin. Wij hebben heel veel ervaring met goede tuinrenovatie waar onze relaties heel blij van werden en nog steeds zijn.

Met een ruime ervaring van meer dan 15 jaar hebben wij in de regio Zuid Oost Brabant en ver daarbuiten velen honderden tuinen gerenoveerd.

Wij helpen jou graag!

INSPIRATIESESSIE

Foto's tuinen 2011 in opdr. van Roland van Boxmeer Garden design & creation
www.rolandvanboxmeer.nl
AdviesAdvies_hover
prijsprijs_hover
ervarenervaren_hover
persoonlijkpersoonlijk_hover
puntjespuntjes_hover
afspraakafspraak_hover