Tuinaanleg Boxtel

IMG-20190521-WA0000

Heeft Roland van Boxmeer van Xterieur of jij alleen het ontwerp gemaakt van jouw tuin in Boxtel? Dan is het tijd om over te gaan tot tuinaanleg, dit is de uitvoeringsfase van het tuinproject. Wat ons betreft de leukste fase, eindelijk is het tijd om jouw tuinwensen uit te laten komen!

Xterieur werkt samen met vakbekwame mensen. Zij kunnen alle denkbare werkzaamheden bij jou in Boxtel of omgeving uitvoeren. Lees snel verder wat de werkwijze is van Xterieur bij het uitvoeren van tuinaanleg!

Voordelen Xterieur

 • We nemen de tijd om met jou tot een gedegen plan te komen
 • Maatwerk creatief tuinontwerp
 • Alle werkzaamheden onder een dak
 • Wij werken vakbekwaam
 • 100% tevredenheidsgarantie
 • Uitstekende reviews en tevreden relaties

INSPIRATIESESSIE

Stappenplan tuinaanleg Boxtel:

Voordat jouw tuin in Boxtel helemaal is aangelegd zijn er nog een aantal stappen te nemen. In het algemeen verloopt de tuinaanleg altijd volgens een vast stappenplan. Graag licht ik deze aan jou toe om de werkwijze te verduidelijken.

 • Opstellen planning en werkvoorbereiding
 • Uitvoeren grondwerkzaamheden
 • Leggen van sierbestrating
 • Realiseren van andere onderdelen
 • Aanplanten van de tuin
 • Opleveren met de klant

Opstellen planning en werkvoorbereiding

Nadat we tot overeenstemming zijn gekomen is het tijd de werkzaamheden in te plannen. Afhankelijk van het gecalculeerde aantal uren reserveren wij tijd in onze agenda en stemmen deze met jou af. Vervolgens start de werkvoorbereiding zodat wij alle materialen op tijd geleverd krijgen.

Uitvoeren grondwerkzaamheden

Indien nodig halen wij de tuin eerst leeg, maar in de opbouw van jouw tuin is het uitvoeren van grondwerkzaamheden de eerst stap. Grond niveaus worden bepaald, straatzand op hoogte gebracht voor bestrating en vruchtbare grond aangevoerd voor  toekomstige borders.

INSPIRATIESESSIE

Hoveniersbedrijf & tuinontwerpstudio Xterieur. Regio Den Bosch, Eindhoven, Veghel, Uden, Helmond, Tilburg, Vught, Oisterwijk voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinrenovatie van stralende tuinen bij uw woning of bedrijfspand. Wij maken sinds 2005 tuinen met passie en impact!

Wij werken professioneel met het puntje op de i

Hoveniersbedrijf & tuinontwerpstudio Xterieur. Regio Den Bosch, Eindhoven, Veghel, Uden, Helmond, Tilburg, Vught, Oisterwijk voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinrenovatie van stralende tuinen bij uw woning of bedrijfspand. Wij maken sinds 2005 tuinen met passie en impact!

Leggen van sierbestrating

De sierbestrating vormt feitelijk de infrastructuur van jouw tuin. Een zeer degelijke aanleg voorkomt net als in de wegenbouw problemen zoals verzakkingen en plasvorming. Het is dan ook logisch dat wij zeer nauwkeurig te werk gaan en afgesproken legverbanden, hoogtes en afwerking toepassen.

Aanplanten van de tuin

En dan is het eindelijk tijd voor het in onze ogen belangrijkste onderdeel van de tuin, namelijk de beplanting. Geen andere elementen in jouw tuin zorgt voor zoveel veranderingen gedurende het jaar. Denk hierbij aan nieuw blad in het voorjaar, bloemen in de zomer en verkleuringen in de herfst plus alle vogels en insecten die hier op afkomen.

Tijdens het aanplanten van de tuin volgen wij het beplantingsplan. Hierin is rekening gehouden met de standplaats, bloeiperioden en bladkleuring. De tuinplanten worden in de regel ook direct van extra voeding voorzien. Dit reduceert stress en helpt de uitval in het eerste jaar tegen te gaan.

Opleveren met de klant

Hebben wij jouw tuin in Boxtel helemaal afgerond, dan is het tijd deze met jou op te leveren. Samen lopen wij de tuin na zodat wij zeker zijn dat alles helemaal naar wens is. Tevens krijg jij instructies hoe om te gaan met materialen en welke aandacht jouw tuinplanten of de gelegde graszoden nodig hebben.

INSPIRATIESESSIE

AdviesAdvies_hover
prijsprijs_hover
ervarenervaren_hover
persoonlijkpersoonlijk_hover
puntjespuntjes_hover
afspraakafspraak_hover