Potten & accessoires maken uw tuin of entree nog mooier. Er zijn zoveel mogelijkheden echter gaat het om de sfeer die u leuk vindt en wij voor u gaan vertalen middels creatieve oplossingen. Wij zetten niet zomaar potten neer, wij maken sfeer middels stralende buitencreaties!

Een bestaande tuin, dakterras of entree bij woning en bedrijf kan vaak met een geringe investering een totaal verfrissende look krijgen door het opnemen van mooie potten met fraaie beplanting of accessoires.

Wij maken van uw buiten door het plaatsen van potten een ander geheel.

Iedere woning of bedrijf kan stralen en er is altijd en overal een entree dat biedt altijd kansen. Wij kunnen alles leveren en zorgen dat uw pot vakkundig wordt gevuld en indien wenselijk goed door ons wordt onderhouden. Dit kan in de vorm van een abonnement waarover wij u graag persoonlijk informeren en waarmee wij u ontzorgen.

Mooie grote potten bij een entree werken sfeer verhogend of flinke bakken als afscheiding tegen inkijk op uw balkon of dakterras. U kunt als bedrijf gratis extra aandacht krijgen door het laten plaatsen van potten en accessoires, het zal gasten, klanten, passanten en medewerkers positief opvallen en uw bedrijf wordt daardoor aantrekkelijker qua uitstraling.

Thuis heeft het plaatsen van potten ook een positief en aantrekkelijk effect.

Tegenwoordig zijn de potten zo groot dat er ook bomen in geplaatst kunnen worden, dit is toch prachtig. Het opnemen van veel bloemen groeiend uit bijvoorbeeld altijd groene siergrassen is ook zeker de moeite waard. Of wat vindt u van kruiden of altijd groenblijvende beplantingen, de keuze is zo breed daarover informeren wij u graag. Het plaatsen van potten is een vak apart en vraagt om deskundigheid en vakmanschap die wij met passie en plezier voor u uitvoeren. Wij geven goede adviezen zodat u optimaal kunt genieten.

Potten en bakken kunnen gemaakt zijn van kunststof, hout, staal, aluminium of aardewerk. Wij bieden een collectie aan of u kunt kiezen voor maatwerk.

Bij accessoires kunt u denken aan grote huisnummeraanduiding opgenomen in de tuin. Denk aan grote cijfers of mooie verlichting. Een vlaggenmast, beelden of kunstobject het draagt allemaal bij aan sfeer.

Wij komen graag op afspraak bij u om te bekijken wat voor u de mogelijkheden zijn.

Door hier te klikken gaat u naar een deel van de door Xterieur gerealiseerde projecten.

Potten & accessoires leveren wij ten behoeve van de aankleding van de particuliere tuin, de bedrijfstuin, de bedrijfsentree, terrassen bij horeca en wellness en voor winkelcentra en pleinen.

Tevens willen wij in de toekomst een verhuurservice opzetten voor de verhuur van mooie aangeklede potten voor evenementen en beurzen.

Xterieur “outdoor concepts & creations”, wij zijn graag uw partner voor het leveren van mooie gevulde potten en accessoires. Tuinontwerpstudio & hoveniersbedrijf te ‘s-Hertogenbosch. Wij werken in de omgeving en daarbuiten. Voor meer informatie kunt u ons altijd geheel vrijblijvend benaderen.