Dé particuliere tuin, daar waar u geniet van uw tuin en trots op bent en vooral uw thuis is. Een tuin maakt onderdeel uit van uw woongenot, wij kennen de trends, weten hoe een tuin opgebouwd dient te worden qua creativiteit en vakmanschap en wij maken uw mooiste droomtuin! 

Herkent u dit gevoel? Dat u een woning passeert en uw aandacht wordt getrokken door de combinatie van het huis en de tuin en u geraakt wordt vol ooohs en aaahs of wow wat mooi. Dat gevoel willen wij bij uw eigen woning creëren. U mag trots zijn op uw eigen tuin, daar gaan we voor. Wij laten u optimaal genieten met als basis uw wensen.

Wij realiseren kleine tot grote tuinen, wij houden net als u van mooie materialen en beplantingen. De mix van het geheel mag een stralende impact hebben.

Genieten in eigen tuin dat is toch fantastisch. Veel mensen hechten waarde aan een mooie verzorgde tuin die in alle seizoenen aantrekkelijk is. Het kan en wij denken graag met u mee en realiseren het graag voor u.

Als u geniet, genieten wij ook. Mensen doen veelal zaken op basis van gevoel en zo ga ik ook om met mijn creativiteit. Ik wil namens Xterieur uw wensen zo goed mogelijk vertalen verpakt met mijn ideeën binnen uw budget voor het creëren van de meest prachtige tuin voor u.

Indien u kiest voor Xterieur dan gaan we er samen voor. Samen maken we van het traject een fijne tijd. De aanleg, renovatie of onderhoud van de tuin mag een fijne herinnering worden. Middels een goede planning zorgen wij ervoor dat u vooraf weet wanneer wat zal plaatsvinden en het geheel zal worden afgerond.

Heeft u zin in een gesprek over de vele mogelijkheden om van uw tuin een waar sieraad te maken dan bel of mail ons.

Naast de totale aanleg van uw tuin verzorgen wij ook het tuinonderhoud en leggen wij bedrijfstuinen aan. Totaal nieuwe tuinen en gedeeltelijke renovatie het is allemaal mogelijk. Heeft u geen tuin maar wel een fraai balkon of dakterras dan willen wij u doorverwijzen naar het kopje balkons & dakterrassen.

Xterieur “outdoor concepts & creations”, wij maken van uw tuin een stralend geheel. Tuinontwerpstudio & hoveniersbedrijf te ‘s-Hertogenbosch. Wij werken in de omgeving en daarbuiten. Voor meer informatie kunt u ons altijd geheel vrijblijvend benaderen.