Wie zijn wij? Leer ons kennen dat willen wij u namelijk ook en vormt de basis van onze prettige samenwerking

Wij genieten als wij u kunnen laten genieten. Om u te kunnen laten genieten vinden wij de klik met u als opdrachtgever van groot belang. Wij willen met u prettig samenwerken, daar gaan wij voor.

U geniet waarschijnlijk ook van het buitenleven, wij zijn mensen die graag buiten in de frisse lucht werken vanuit passie en met liefde voor de natuur en houden van mooie dingen en die graag voor u creëren.

Een warm welkom vindt u belangrijk net zoals sfeervolle buitenruimtes.          U houdt van mooie creaties en als laatste hecht u net als wij waarde aan het leveren van een mooie bijdrage voor een gezonde samenleving middels meer natuur.

Wij maken van een particuliere tuin, bedrijfsentree, bedrijfstuin, terras en dakterras een sfeervol geheel middels tuinontwerp, tuinaanleg, tuinrenovatie of tuinonderhoud. Wij willen u “onbewust” positief raken om te zorgen voor een gevoel van welbehagen en uw welzijn vergroten voor een optimale beleving.

Bloemen houden van mensen en wij zorgen dat mensen van nog meer bomen, planten, bloemen en meer natuur gaan houden.

Wij laten mensen genieten van fraaie buitencreaties meegaand met de seizoenen passend in iedere unieke omgeving.

Door hier te klikken gaat u naar een deel van de door Xterieur gerealiseerde projecten.

Xterieur “outdoor concepts & creations”, wij zijn graag uw creatieve partner van en voor uw buitenleven. Tuinontwerpstudio & hoveniersbedrijf te ‘s-Hertogenbosch. Wij werken in de omgeving en daarbuiten. Voor meer informatie kunt u ons altijd geheel vrijblijvend benaderen.