Wij laten uw bedrijfsentree stralen en zorgen voor een warm welkom, verleid de passant wie weet worden ze wel klant! Een warm welkom begint buiten al

Een mooie bedrijfsentree heeft een onbewust groot effect op de bezoeker van uw bedrijf. Als u groen en bloemen opneemt ook als u geen tuin heeft draagt u bij aan uw welzijn en de gezondheid van de mens en uiteraard is het goed voor de flora & fauna.

De eerste indruk en een warm welkom begint buiten al, ga hier als bedrijf bewust(er) mee om. Ieder bedrijf  heeft een entree, er liggen dus overal mooie kansen zo ook wellicht bij uw bedrijf.

Wilt u een stralende eerste en blijvende indruk maken middels een mooie verzorgde bedrijfsentree?

U kunt immers maar één keer een eerste indruk maken. Wij van Xterieur weten hoe wij middels mooie buitencreaties bij uw bedrijfspand een grote positieve bijdragen kunnen leveren voor het maken van een goede eerste indruk. Onderschat de bedrijfsentree en de bedrijfstuin zeker niet!

Wij verzorgen dit graag voor u en uw bedrijf. Vanuit passie en bevlogenheid komen we tot de meest fraaie creaties met impact.

Iedere bedrijfsentree kan stralen, wij zeggen bewust kan want ze stralen te vaak niet en dat heeft onbewust een negatief effect. Verleid uw bezoekers, uw passanten en zeker uw medewerkers als welkome gasten en u zult versteld staan over de impact. Het is in deze tijd geen overbodige luxe en biedt heel veel kansen. Een verzorgde entree met mooi groen, fraaie bloemen of bijvoorbeeld mooie potten zegt veel over uw bedrijf.

Als mensen met een warm welkom worden ontvangen ervaren ze dat onbewust als prettig, de positieve zin om te gaan werken, te kopen of te verblijven is buiten al gecreëerd. Het valt mensen op wanneer een entree verzorgd en schoon is. Het zijn niet alleen de schone ramen, de schone deurmat, de buitenverlichting het is veel meer. Een bedrijfsentree mag smoelen, zeg gerust stralen.

Xterieur houdt ook van zorgen, zodat u kunt genieten.

Wij hebben abonnementen ontwikkeld om ervoor te zorgen dat uw bedrijfsentree of bedrijfstuin er altijd verzorgd en stralend uitziet. Het welzijn van uw gasten, uw klanten, uw medewerkers en uzelf zal verbeteren en resulteren in meer rendement.

Heeft u zin in een kennismaking om te bekijken wat Xterieur voor uw bedrijf kan betekenen, neem direct contact op via onderstaande link.

Xterieur “outdoor concepts & creations”. Tuinontwerpstudio & hoveniersbedrijf te ‘s-Hertogenbosch. Wij werken in de omgeving en daarbuiten. Voor meer informatie kunt u ons altijd geheel vrijblijvend benaderen.