Aangename balkons & dakterrassen voor bij uw woning of uw bedrijf. Wij weten waar rekening mee gehouden dient te worden. Het is vaak complex qua afvoer, aanvoer en inrichting. Met ruime ervaring zijn wij graag uw partner voor uw verhoogde tuin. Tuinieren op niveau een vak apart!

Wij maken van uw balkon of dakterras een mooie buitenkamer zodat u nog meer geniet.

Uw balkon of dakterras mag een mooie plek zijn om te verblijven of om op uit te kijken. Het geheel ligt vaak direct aan uw woning en mag daarom aansluiten bij uw interieur, uw smaak en wensen zodat het geheel uw woon-, en leefcomfort vergroot.

Het is een plek waar u lekker geniet met een kopje koffie, een glaasje wijn of lekker zit te genieten van de zon of de regen onder een afdak. Het mag een plek zijn voor het lezen van een boek, een gezellig etentje of gewoon even chillen. Een dakterras privé kunnen hele mooie buitenkamers worden middels mooie materialen en beplantingen.

Niet alleen appartementen en woningen hebben een dakterras ook bedrijfspanden hebben steeds vaker een dakterras.

Hoe leuk is het als uw dakterras of balkon bij uw bedrijf een echte fraaie buitenkamer wordt waar u kunt werken, vergaderen, lunchen, dineren of even relaxen van een kop koffie of thee. Deze ruimte ligt vaak hoger en wellicht niemand die u ziet of hoort. Hoe waardevol is het voor u en uw bedrijf om deze ruimte mooi en sfeervol in te richten? Wij weten van deze buitenruimtes sfeervolle creaties te maken die bezoekers en medewerkers positief raken. Het opnemen van fraaie beplantingen in grote potten of verhoogde elementen geeft vaak extra cachet aan het geheel. Vierseizoenenpracht door het opnemen van beplantingen die het hele jaar door geuren en kleuren zijn een aanwinst. Dit is niet anders dan een privé dakterras

De komende jaren willen wij nog meer mensen verblijden met een oase van rust, groen en ruimte door mooie balkons en dakterrassen te creëren. Het is niet alleen prettig voor u als bewoner maar draagt ook bij aan de natuur. Denk aan de flora en fauna: vogels, vlinders en insecten die op uw planten afkomen, planten die de lucht zuiveren en uw genot zal worden vergroot en draagt bij aan het welzijn en uw gezondheid.

Balkons vragen net als dakterrassen om een andere aanpak dan een tuin op de begane grond. Veel van deze ruimtes zijn niet zo groot als tuinen en toch zijn er bijzonder veel mogelijkheden om het geheel op te fleuren en aangenamer te maken. Een goed doordacht ontwerp is de basis van het geheel.

De aansluiting van buiten met binnen is bij deze vorm van tuinieren van heel groot belang. De overgang verdient de juiste aandacht en de aanleg is een vak apart!

Door de jaren heen hebben wij een groot aantal balkons en dakterrassen ontworpen en het geheel mogen aanleggen. Wij verzorgen ook gedeeltelijke renovatie van uw dakterras, van klein tot groot het is altijd interessant om er geheel vrijblijvend samen naar te kijken en de mogelijkheden door te spreken.

Heeft u als wens om uw balkon of dakterras te verfraaien? Bel of mail ons direct, wij helpen u graag met passievolle inspiratie en vakkundige aanleg.

Wij verzorgen het ontwerp en de creatie en creëren een prachtig geheel.

Tuinieren op hoog niveau, een vak apart!

Xterieur “outdoor concepts & creations”, wij zijn ervaren met dakterrassen. Tuinontwerpstudio & hoveniersbedrijf te ‘s-Hertogenbosch. Wij werken in de omgeving en daarbuiten. Voor meer informatie kunt u ons altijd geheel vrijblijvend benaderen.